ΦΣ Κοζάνης: "Θα επιστρέψουμε ...να δημιουργήσουμε μια Ποδοσφαιρική Κυψέλη, που θα είναι αντάξια του ονόματος της Ομάδας μας και φυσικά της Πόλης μας της Κοζάνης"

 

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Φ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι αφού αναλάβαμε την διοίκηση της ομάδας Φ.Σ. Κοζάνης:

 1.  Αρχικά οργανώσαμε και στελεχώσαμε την ομάδα διοικητικά, προπονητικά και ολοκληρώσαμε το ρόστερ της Ομάδας ώστε να να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και μάλιστα όλα αυτά έγιναν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 2.  Στη συνέχεια, το επόμενο μέλημά μας, είναι να οργανώσουμε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, με τα ίδια standards της Πρώτης Ομάδας, και να δημιουργήσουμε μια Ποδοσφαιρική Κυψέλη, που θα είναι αντάξια του ονόματος της Ομάδας μας και φυσικά της Πόλης μας της Κοζάνης. 

3. Επιπρόσθετα στην κορυφή της προπονητικής μας πυραμίδας, διαθέτουμε ένα γνώστη της οργάνωσης και λειτουργίας μιας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Καθήκον μας λοιπόν είναι να επιλέξουμε τους κατάλληλους Εφόρους και Προπονητές και να προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε όλα εκείνα τα εφόδια που πρέπει να έχει ένας εκκολαπτόμενος ποδοσφαιριστής για σωστή εκπαίδευση, χωρίς να εξαιρούμε το ήθος του στον ευγενή ανταγωνισμό. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μας, σας ευχόμαστε Υγεία και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχόλια