Football League: ΝΠΣ Βέροια - Απόλλων Πόντου 1-0 | φωτο - βίντεο


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν για τον ΝΠΣ Βέροια, που επικράτησε δύσκολα του Απόλλωνα Πόντου και έφτασε τους 6 βαθμούς.

Η ομάδα της Ημαθίας δεν έθελξε με την απόδοση της, ωστόσο ο στόχος φέτος είναι άνοδος και κάθε νίκη είναι πολύτιμη, έστω και με το ελάχιστο δυνατό. Ο μαχητικός Απόλλων πάλεψε, ωστόσο δεν απείλησε τη «Βασίλισσα», με το τελικό 1-0 να κρίνεται δίκαιο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πασάς από τα 11 βήματα, το οποίο είναι το τρίτο για τον επιθετικό της «Βασίλισσας».


Η πρώτη απειλητική επίσκεψη των γηπεδούχων στο ματς σημειώθηκε στο 16′ όταν ο Λουκίνας κινήθηκε ωραία από δεξιά, γύρισε παράλληλα προς το τέρμα αλλά ο Μουρατίδης απομάκρυνε τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό, ξανά η «βασίλισσα» στο προσκήνιο, ο Παπαχρήστου αυτή τη φορά σούταρε, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πολίτη.


Στο 27′ ο Ζήσης ανέτρεψε τον Πόζογλου εντός περιοχής, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα, με τον Πασά να αναλαμβάνει την εκτέλεση, σημειώνοντας το 1-0.

Η μοναδική καλή στιγμή στο ματς για τον Απόλλωνα ήταν στις αρχές του πρώτου μέρους, όταν ο Δαλιανόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Βελλίδης μπλόκαρε προ του Παναγιώτου που ερχόταν στην πορεία της μπάλας.

Στο 56΄ο Πόζογλου εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ, η μπάλα έξυσε το οριζόντιο δοκάρι του Πολίτη, με τον ίδιο παίκτη να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 60′ όταν από κοντά δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε.



ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης) : Βελλίδης, Μπουκουβάλας (84′ Πεταυράκης), Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μπλέτσας (62′ Βεργώνης), Πόζογλου (75′ Καραγιάννης), Σιμόνι (62′ Μούργος), Πασάς (84′ Αποστολόπουλος), Λουκίνας.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης) : Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Μουρατίδης (77′ Φράγκος-Αναστασίου), Δεινόπαπας, Τουρσίδης (44′ λ.τ. Βαφειάδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης (90+1′ Αντωνιάδης).

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι της «Βασίλισσας του Βορρά» ο προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης

Σχόλια