Γ' Εθνική: Α.Σ Μετέωρα - Κοζάνη 1-1 Έμφραγμα στο 95' για την Κοζάνη | φωτο - βίντεο με δηλώσεις

 

Όταν δέχεσαι την ισοφάριση στην εκπνοή σίγουρα   σου αφήνει μια  πικρή γεύση άσχετα αν ο βαθμός που πήρες σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιος.
Άτυχη Ισοπαλία 1-1 αντί για το τρίποντο , για την ομάδα της ανανεωμένης Κοζάνης μέσα στα Μετέωρα. Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ εθνικής. 
Η Κοζάνη είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι της.


Στο πρώτο μέρος έδειχνε να έχει τον έλεγχο και  προηγήθηκε 0-1  με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ιωάννου στο 27'.
  
Στο δεύτερο μέρος η απόδοση  των ερυθρόλευκων έπεσε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο αλλά να μη δημιουργούν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Στόικου.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Κοζάνης και κυριολεκτικά στην εκπνοή  και συγκεκριμένα στο 95' μετά από σύγχυση στην άμυνα  από φάουλ που εκτέλεσε από το χώρο του κέντρου ο τερματοφύλακας των Μετεώρων  ήρθε η ισοφάριση με κοντινό σουτ του Πολυζόπουλου.


Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που άφησε η ομάδα του κ Καραγκιολίδη αλλά από την άλλη    έδειξε όμως όπως είναι φυσικό  ότι θέλει ακόμα δουλειά αφού είναι μια νέα ομάδα   Αξίζει να σημειωθεί πως οι εννιά από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν ήταν νέες προσθήκες.


Η Κοζάνη διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι στο 33' σε ανατροπή του Δινοβίτση.
Άριστη ήταν  η φιλοξενία των ανθρώπων των  Μετεώρων

Το φιλμ του αγώνα
 Στο 10' σουτ Μαυροματίδη σουτ 
Στο 18′ Κόρνερ του Τσαγκαλίδη, σουτ του Ιωάννου από καλή θέση κόντραρε, νέο σουτ του Μπακάλη νέα  κόντρα  λίγο  πριν τη γραμμή της εστίας και η μπάλα απομακρύνεται
Στο 25' ο Μαλάκος στην αντεπίθεση  θα δώσει στον  Αλμπάνη σουτ  , αποκρούει ο Στόικος.
Στο 27′ σέντρα του Μαυροματίδη, ωραίο τακουνάκι του Ιωάννου και η μπάλα καταλήγει  στα δίχτυα για  το 0-1. 
Στο 29' τα Μετέωρα σημειώνουν γκολ αλλά ακυρώνεται από τον επόπτη ως οφσάιντ  ο οποίος είχε σηκώσει από νωρίς τη σημαία του .
Στο 33' ωραία προσπάθεια του Δινοβίτση που θα μπει στην περιοχή θα βρεθεί στο έδαφος , η Κοζάνη θα ζητήσει πέναλτι , ο διαιτητής όμως θα δώσει κίτρινη κάρτα στον Δινοβίτση για θέατρο.


Στο 41′ σέντρα του Μαυροματίδη, σουτ του Δηνοβίτση, ο Βλαχάβας με ωραία ενέργεια μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 44′ ο Παπαευθυμίου πρόλαβε  την έξοδο του Στόικου έφυγε πλάγια η  μπάλα, θα φτάσει στο  Μπαλτά που  από καλή θέση σούταρε πάνω σε σώματα.
Στο 52′ σέντρα του Τσιγαρίδα,  στο δεύτερο δοκάρι ,ο  Παπαευθυμίου μπήκε στην φάση, η μπάλα πέρασε και ο Μπαλτάς από καλή θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο 65′ σέντρα του Μπίντση η μπάλα στον Αλεξίου που θα πιάσει δυνατό  σουτ , άουτ 
Στο 93′ σέντρα του Γεωργάκη, ο Σαμούτης από καλό σημείο  σούταρε έξω.
Στο 95′ φάουλ κοντά στο χώρο του κέντρου με τον τερματοφύλακα Βλαχάβα να εκτελεί ο Β. Αλμπάνης πήρε την κεφαλιά,  και  Πολυζόπουλος πρόλαβε τον Στόικο  και ισοφάρισε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς .



Α.Σ Μετέωρα  (Γ. Ράτζας): Βλαχάβας, Τσιγαρίδας (66′ Πολυζόπουλος), Μαλάκος, Ρόμπος, Τσιαντούλας, Π. Παπαευθυμίου (83′ Γερεντές), Χ. Παπαευθυμίου (66′ Σαμούτης), Ψύρρας (77′ Σακελλαρίδης), Γεωργάκης, Β. Αλμπάνης, Μπαλτάς (77′ Α. Αλμπάνης).



Φ.Σ Κοζάνη  (Γ. Καραγκιολίδης): Στόικος, Αντωνιάδης, Αλμασίδης (75′ Χατζηνίκου), Σερσέμης, Πιρίτζαους, Μπακάλης, Τσαγκαλίδης (46′ Αλεξίου), Μπίντσης (92′ Σβίρος), Δηνοβίτσης, Ιωάννου (79'  Δούμας), Μαυροματίδης


Διαιτητής: Μπουρουζίκας
Βοηθοί: Δεδικούσης, Παραφέστας (ΣΔ Λάρισας)

στιγμιότυπα του  αγώνα και δηλώσεις 


περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ




Σχόλια