Γ’ Εθνική: ΦΣ Κοζάνης – Ηρακλής Λάρισας 2-0 | φωτο - βίντεο


Γ’ Εθνική: ΦΣ Κοζάνης – Ηρακλής Λάρισας  2-0
 
Νίκη-οξυγόνο για την Κοζάνη που νίκησε τον Ηρακλή Λάρισας με 2-0 για την 8η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στην μάχη για την παραμονή.βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα  
https://youtu.be/zyoeBlevN0c


Το παιχνίδι έγινε στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης καθώς την ίδια ώρα η ΑΕ Ποντίων Κοζάνης αγωνιζόταν στο ΔΑΚ Κοζάνης στο πρωτάθλημα της Football League.
 
Η ομάδα του Γιώργου Καραγκιολίδη μπήκε δυνατά από την αρχή, προηγήθηκε μόλις στο 4’ ενώ στην συνέχεια άφησε χώρο στον αντίπαλο, ελέγχοντας όμως το παιχνίδι.
 


Το δεύτερο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία στους ερυθρόλευκους που έδειξαν ότι δεν θα έχαναν την νίκη.
 
Οι παίκτες της Κοζάνης είχαν πάθος και δύναμη σ’ ένα κομβικό παιχνίδι και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς απέναντι σ’ έναν αξιόμαχο αντίπαλο που δικαιολόγησε την θέση του στην βαθμολογία.
 
Η Κοζάνη άνοιξε το σκορ στο 4’ μετά από φαλτσαριστή φάουλ-σέντρα του Μαυροματίδη και κεφαλιά του Πάρη Μπακάλη από κοντά.
 
Στο 15’ κεφαλιά του Χατζηλιάδη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.
 
Στο 22’ συνδυασμός Ιωάννου, Μπίντση και Συράκου, δυνατό σουτ του τελευταίου πάνω από τα δοκάρια του Ηρακλή.
 


Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48’) η Κοζάνη διπλασίασε τα τέρματα της μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ όπου οι παίκτες της άλλαξαν πολλές πάσες, ο Γιάννης Ιωάννου έβγαλε αριστερά τον Αλμασίδη κι έκανε κίνηση προς την περιοχή, ο νεαρός αριστερός μπακ της Κοζάνης έκανε σέντρα ακριβείας κι ο Βεροιώτης φορ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το τέταρτο φετινό του γκολ.
 
Στο 55’ φάουλ-σέντρα του Γκιουρσάνη, σύγχυση στην περιοχή της Κοζάνης, σουτ του Κακαβίτση από κοντά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι παίκτες της Κοζάνης διαμαρτυρήθηκαν για χέρι επιθετικού στην αρχή της φάσης.


Στο 62’ ο Ιωάννου τραυματίστηκε στο γόνατο κι αποχώρησε λίγο αργότερα, κάτι που βέβαια είναι σημείο ανησυχίας για τους ερυθρόλευκους.
 
Στο 67’ ωραίο δυνατό σουτ του Μπακάλη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.
 
Στο 68’ η επικίνδυνη σέντρα του Μπίντση από αριστερά ήταν λίγο πιο δυνατή απ’ ότι έπρεπε για να την προλάβει ο Μαυροματίδης.
 
Στο 73’ δυνατό φάουλ του Χριστίδη πέρασε λίγο άουτ.
 
Στο 77’ ωραία πάσα του Χριστίδη στον Ναρίνογλου που από καλή θέση σούταρε άουτ.
 
Στο 85’ πάσα του Ζαφειρίου στον Κακαβίτση που έπεσε στο έδαφος υπό την πίεση του Αντωνιάδη αλλά ο βοηθός είχε σημειώσει τον παίκτη του Ηρακλή σε θέση οφσάϊντ.
 
Στο 90’ φάουλ-γέμισμα από μακριά του Τσακίρη, η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος αλλά ο Στόϊκος την μπλόκαρε πριν γίνει περισσότερο επικίνδυνη, στην τελευταία φάση του αγώνα.
 
Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό τρίποντο που συνοδεύτηκε κι από καλή εμφάνιση καθώς η ομάδα φαίνεται να πατάει καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι.
 
Επόμενο (εκ νέου κρίσιμο) παιχνίδι της Κοζάνης την Τετάρτη μετά το Πάσχα (5/5/2021).
 
Οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν τον Ατρόμητο Παλαμά Καρδίτσας στο αναβληθέν παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.
 

ΚΟΖΑΝΗ
 (Καραγκιολίδης): Στόϊκος, Δινοβίτσης (86’ Χατζηστεφάνου), Αλμασίδης, Σερσέμης, Πιρίτζαους, Σαρηγιαννίδης, Μπίντσης, Μπακάλης, Μαυροματίδης, Συράκος (75’ Δούμας), Ιωάννου (66’ λ.τ. Αντωνιάδης).
 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
 (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος):  Παπαγιάννης, Τάρτας (70’ λ.τ. Σκαφίδας), Στοΐνοβιτς (64’ Μπαλαμώτης), Τσακίρης, Χατζηλιάδης (46’ Φώτος), Μπάμης (52’ Πότσι), Γκιουρσάνης, Καμπέρης (64’ Χριστίδης), Ναρίνογλου, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.
 


Διαιτητής: Πέτσας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Λεωνίδας, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Λεωνίδας, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων) 











Σχόλια