Την Τετάρτη 28/4 εκδικάζεται από την ΕΠΟ ( όπως όλα δείχνουν) η ένσταση της Κοζάνης που αφορά τις 5 αλλαγές του Ερμή Αμυνταίου


Την Τετάρτη 28/4 εκδικάζεται από την ΕΠΟ ( όπως όλα δείχνουν) η ένσταση της Κοζάνης που αφορά τις 5 αλλαγές του Ερμή Αμυνταίου 
 Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας από κύκλους της ΕΠΟ την Τετάρτη 28/ 4 θα εκδικαστεί μάλλον η ένσταση που έκανε η Κοζάνη κατά του κύρους του αγώνα με τον Ερμή Αμυνταίου Μπορεί οι δύο ομάδες Κοζάνη και Αμύνταιο να ήρθαν ισόπαλες 2-2 ,τελικά όμως , απ' ότι φαίνεται η ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για την τύχη του.

 Η Κοζάνη μετά το τέλος του παιχνιδιού υπέγραψε στο φύλλο αγώνα με επιφύλαξη και στη συνέχεια κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΟ. Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Ερμής Αμυνταίου έκανε πέντε αλλαγές σε πέντε διαφορετικά χρονικά σημεία και όχι σε τρία όπως ορίζει ο κανονισμός.

 Τι αναφέρει ο κανονισμός Στην αγωνιστική περίοδο 2020-2021 κατ’ εξαίρεση, στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, επιτρέπονται μέχρι πέντε (5) αλλαγές, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τρείς (3) φυσικές διακοπές του αγώνα και δήλωση 20αδας αντί 18αδας, με εννέα (9) αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο. 

Σε περίπτωση που ο αγώνας οδηγηθεί στην παράταση, οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα μίας επιπλέον αλλαγής ποδοσφαιριστή έκτης (6), πέραν των πέντε (5) αλλαγών που προβλέπονται, (Άρθρο 16 παρ 3α του Κ.Α.Π.) Σύμφωνα με τον κανονισμό δηλαδή , στο παιχνίδι με την Κοζάνη υπήρξε από τον Ερμή κακή εφαρμογή του κανονισμού των αλλαγών και αντικανονική συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών.

Σχόλια

  1. Τι λέει η διοίκηση του Αμυνταίου για το γεγονός ;Πως απαντάει στους ισχυρισμούς της Κοζάνης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν δημοσιευεται το σχόλιο μου;;; αμερόληπτη δημοσιογραφιΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο διαιτητής που βρισκόταν; αετό πετούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.