Μία Οφειλόμενη Διευκρίνιση του Γιώργου Κατσίκα - Στηρίζω κάθε ομάδα, γιατί στηρίζω το ποδόσφαιρο


Τον τελευταίο καιρό πολλοί από εσάς με ρωτήσατε, τηλεφωνικά ή με μηνύματα και email και χρειάστηκε να διαψεύσω ότι έχω κάποια σχέση με το γραφείο τύπου του Φ.Σ. Κοζάνη.

Ακόμη, κάποιοι, που δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν ή να ενημερωθούν, αλλά και άλλοι που έχουν σχέση και γνωρίζουν άριστα, αφού βλέπουν τον καθρέφτη τους καθημερινά, σχολιάζοντας ανώνυμα σε τοπικά μέσα, επιχειρούν να χλευάσουν τον "γιωργάκη", κάτω από δυσμενή σχόλια για τα δελτία τύπου, έχοντας στο μυαλό τους καταφανέστατα εμένα.

Το γεγονός, ότι στήριξα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ που μπορούσα, τη νέα διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη στην πάρα πολύ δύσκολη και αξιέπαινη προσπάθειά της, κάτι που πιστεύω ότι θα κάνατε και εσείς, οι υγιείς φίλοι και αναγνώστες, εάν ήσασταν στη θέση μου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδέεται με το γραφείο τύπου του Φ.Σ. Κοζάνη, που έχει ανατεθεί σε άλλα πρόσωπα, των οποίων τις όποιες αστοχίες, παρακαλώ, να μην τις φορτώνετε σε εμένα.

Όσο για τους κακεντρεχείς, αυτοί θα κριθούν αρμοδίως και λίαν συντόμως, αφού κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία, ούτε και από το "Δικηγόρο σου".

Στηρίζω κάθε ομάδα, γιατί στηρίζω το ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Λ. Κατσίκας