Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην Πολωνία - Έφαγαν το "Βόρεια" αποκαλώντας σκέτα Μακεδονία τα πρώην Σκόπια


Σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε   στο Π.Π. Νέων-Νεανίδων που διεξάγεται στην Πολωνία η επίσημη παρουσίαση των Εθνικών ομάδων πυγμαχίας  εκεί όπου συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας  με δυο αθλητές και μια αθλήτρια.

 Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συμμετέχουν και τα πρώην  Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία 

Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (Σκόπια) ως Μακεδονία,  κι όπως ενημερωθήκαμε  από την ανακοίνωση της ..Πρωτοβουλίας για  τη σωτηρία  της Ελληνικής Πυγμαχίας δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ομοσπονδία Πυγμαχίας κι από τον Πρόεδρο κύριο  Καμπέρο Σωτήριο  όπως και τον γραμματέα κύριο Μοσχάτ Σπύρο  οι οποίοι  ενημερώθηκαν μέσω ανακοινώσεων της Πρωτοβουλίας  για τη σωτηρία της Ελληνικής Πυγμαχίας η οποία καλούσε την Ελληνική Ομοσπονδία να παρέμβει άμεσα ζητώντας να αποκατασταθεί η νομιμότητα όσον αφορά στην ορθότητα του ονόματος της γείτονας χώρας και να μην επαναληφθεί αυτή η εκφώνηση.

Σήμερα έκπληκτοι ακούσαμε  τον εκφωνητή να αποκαλεί πάλι τα πρώην Σκόπια  ως  Μακεδονία 

Ούτε καν Βόρεια Μακεδονία Περιμένουμε  να δούμε ποια θα είναι  αντίδραση της  ομοσπονδίας του υπουργείου και της Γ.Γ ΑΘλητισμού

δείτε το σχετικό βίντεο 

https://www.youtube.com/watch?v=iogb7HzHrIY ( στο 33.58)


Σχόλια