Παρουσίαση του νέου εμβλήματος και των εμφανίσεων FC KOZANI 2021 που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες

  


Παρουσίαση του νέου εμβλήματος και των εμφανίσεων FC KOZANI 2021 που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.




Σχόλια

  1. Αυτο που όποιος αναλαμβάνει την ομάδα αλλάζει και έμβλημα με ξεπερνά Ελπίζω στη μέση να είναι το καμπαναριό κι όχι τιποτα ο πύργος της Πίζας. Τα χρώματα της Κοζάνης είναι από την συγχώνευση Μακεδονικού Κοζάνης (άσπρο) και Ολυμπιακού Κοζάνης (κόκκινο) αυτό το σκουρογκρι βρε παιδιά που κολλάει ? 'ηρεμα ρωτάω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν θα μιλήσω σαν από τα παλαιότερα μέλη των Λιονταριών .Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η ομάδα να βρει τη χαμένη αίγλη της.

    Η νέα διοίκηση δείχνει ότι προσπαθεί προς αυτό το σημαντικό κομμάτι Βλέπουμε ενέργειες που δεν τις έχουμε ξαναζήσει. Μακάρι οι άνθρωποι να πετύχουν. Τώρα όσο για το έμβλημα ας έχει το καμπαναριό.

    Τα χρώματα κόκκινο και άσπρο από τη συνένωση κι ότι άλλο θέλει ας έχει σε χρώμα Άντε τώρα μας ζαλισατε γατάκια με τα ανώνυμα σχόλια σας.

    ΥΓ Και για τους πικροχολους που θα βγουν να με σχολιάσουν Ένα θα πω ήδη δεν είμαι πλέον στην ομάδα αλλά είμαι άρρωστος μ αυτή και θέλω το καλό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.