Γ’ Εθνική: ΠΟ Φήκη – ΦΣ Κοζάνη 0-1 Πήρε για τα καλά φορά η Κοζάνη … Τρία στα τρία και κοιτάει ψηλά

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Κοζάνη μέσα στην Φήκη παίρνοντας μεγάλο διπλό με σκορ 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι  κατάφεραν να προηγηθούν στο 53' με γκολ του Νίκου Μπίντση και να κάνουν τρίτη σερί νίκη κρατώντας για τρίτη αγωνιστική το μηδέν πίσω στην άμυνα .

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισαν ( σύμφωνα με τους ανταποκριτές μας του συνδέσμου φιλάθλων τα Λιοντάρια) αλλά ο Κώστας Στόικος έπεσε σωστά και τους είπε ΟΧΙ.

Δεκάλεπτη περίπου διακοπή είχαμε στη συνέχεια με συνέπεια να αποβληθεί ένας ποδοσφαιριστής της Φήκης αλλά και ο προπονητής της Κοζάνης κ. Κερλίδης.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Κοζάνης να πανηγυρίζουν το μεγάλο  διπλό μαζί με τον προπονητή τους που βρισκόταν στις κερκίδες. 

ΠΟ Φήκη (Ρούσσας): Ντάσκας, Γιαννούλας(80′ Σκρέκας), Γκαντιάς(91′ Στεργίου), Δρόσος, Τεντολούρης, Μακρής, Καλαμαράς(61′ Τζέλης), Μωραϊτης, Μπέτσας(61′ Ζέρβας), Τσιαφίτσας, Νικλητσιώτης.

ΦΣ Κοζάνη (Κερλίδης): Στόϊκος, Αλμασίδης, Πιριτζάους, Σαργιανίδης, Δινοβίτσης, Μπακάλης, Μπίντσης, Αλεξίου(64′ Τσαγκαλίδης), Μαυρόματίδης, Συράκος(63′ Δούμας), Τσότσος.

Διαιτητής: Ντελέζος

Βοηθοί: Παραφέστας, Παπαγεωργίου (ΣΔ Λάρισας)

Σχόλια