Συγχαρητήρια στη Στέλλα Τζικανούλα για τη 2η Θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων


Δεύτερη θέση για την έμπειρη  αθλήτρια του Τιτάν Σερβίων και πρωταθλήτρια Στέλλα Τζικανούλα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων. Οι αγώνες έγιναν με επιτυχία στο νησί των Κυκλάδων  στη Νάξο και παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το Διεθνές μίτινγκ «Πορτάραθλον».

Σε ότι αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μετά την Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας), το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Στέλλα Τζικανούλα (ΑΣ Τιτάν Σερβίων) με 5.345β. και το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Μαργαρίτα Τσουκαλά (ΓΣ Απόλλων Πύργου) με 5.010β

Ποια είναι η Στέλλα Τζικανούλα.

Η Στέλλα Τζικανούλα (ετών 29), γεννημένη στις 3 Ιανουαρίου του 1992 είναι αθλήτρια του Α.Σ. Τιτάν Σερβίων Κοζάνης και μέλος της εθνικής ομάδας γυναικών στο αγώνισμα του επτάθλου από το 2014. Είναι πτυχιούχος εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον κλάδο της Ειδικής Αγωγής. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δημόσια πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το 2015. Είναι μια  από τις κορυφαίες αθλήτριες επτάθλου στην Ελλάδα, κατέχοντας την 10η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Είναι πανελληνιονίκης από το 2006. Έχει συμμετάσχει με την εθνική ομάδα σε πληθώρα διεθνών διοργανώσεων κατακτώντας μεταξύ άλλων και 2μετάλλια σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, ενώ στις επιτυχίες της συναντάμε και μια 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019.

https://youtu.be/ij84LqUX210



Α. Σ Τιτάν Σερβίων - Στίβος

Σχόλια