Γ' εθνική 3ος κ 5ος όμιλος: Φάκελος "υποβιβασμός" - Ποιες ομάδες ησύχασαν, ποιες είναι στη πρίζα, ποιες υποβιβάζονται

 

Το κουβάρι ξετυλίγεται , απομένουν δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στον 3ο όμιλο και τρεις αγωνιστικές  ακόμη στον  5ο όμιλο. Πάμε να δούμε ποιες ομάδες  είναι στην πρίζα -όσον αφορά τον υποβιβασμό-ποιες ησύχασαν και ποιες έχουν πέσει και μαθηματικά. 
3ος όμιλος
Δύο στροφές  πριν το τέλος της σεζόν, ΑΣ Μετέωρα και Μακεδονικός Φούφα έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά.
Η Κοζάνη μετά και τη νίκη  επί του Μακεδονικού Φούφα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Χρειάζεται ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά.Το πιο πιθανόν είναι  στα επόμενα δύο παιχνίδια να τερματίσει ακόμα ψηλότερα και όχι χαμηλότερα από τη θέση που βρίσκεται τώρα.
Το Αμύνταιο  έχει ακόμα  πολλές ελπίδες σωτηρίας. Το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό και εάν με Μακρυχώρι εντός και Μακεδονικό Φούφα εκτός (δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες) κάνει το απόλυτο θα σώσει την παρτίδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. 


5ος όμιλος
Εδώ καμία ομάδα δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά. Τα πράγματα μπορεί να είναι πάρα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας αλλά εξακολουθεί να ελπίζει. Παίζει δυο παιχνίδια εντός, με ΠΑΣ Θύελλα και Θύελλα Κατσικάς  και τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει  μέσα στην Άρτα.  
Αντίθετα η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου η  ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης μόνο αν αυτοπυροβοληθεί  (που φαντάζει ως απίθανο )  μπορεί να  κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Σχόλια