Γ' Εθνική - 5ος όμιλο: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - ΟΦΑΜ 4-0 | φωτο

Έριξε ντόρτια ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης

Ποιός είδε την Καληράχη και δε την φοβήθηκε.

Φωτιές έβγαζαν οι ποδοσφαιριστές του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης  και φιλοδώρησαν τον ΟΦΑΜ με 4 γκολ ( 2 -0 ημίχρονο).Αυτό που συμβαίνει φέτος με την αρμάδα του Γιώργου Βλάχου δεν έχει προηγούμενο.

Παίζοντας σωστό και καλό ποδόσφαιρο για άλλη μια αγωνιστική ξεπέρασε άνετα και το εμπόδιο του ΟΦΑΜ και κρατήθηκε ψηλά στην βαθμολογία του 5ου ομίλου προκαλώντας τον θαυμασμό σε όλους τους φιλάθλους της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο .

Τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι σημείωσαν οι Χαραλαμπίδης στο 5' ,Στεργιόπουλος στο 11' , Φουρλατάρας στο 65'  και Γράβαλος στο 76'


ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Βίδρας, Κωτσούλας, Αλεξανδρής, Μπόζιαρης, Κοτζαντίσογλου (54’ Λιάκος), Χαραλαμπίδης (54’ Γράβαλος), Στεργιόπουλος, Φουρλατάρας (63’ Ματούλας), Μπαλίτσας (75’ Ντόλιας), Ρούσσης, Τσακνάκης (63’ Τσιαρσιώτης).



ΟΦ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Καπάκο, Μαραντζάς (70’ Γραικός), Παπαδόπουλος, Ζωχιός, Ανδριώτης, Γραικός Ι. (65’ Σουκέρας), Σκουλαρίκης (56’ Αθανασίου), Σπίνουλας, Γωνιάδης, Γραικός Γ. (65’ Λουλές).

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος
Βοηθοί: Δημόπουλος, Κοτσερίδης (ΣΔ Φλώρινας) 





περισσότερες φωτογραφίες κλικ στο ktinotrofikos.blogspot.com

ρεπ. Κώστας Μάρκου

φωτο: Χρήστος Δημάδης

Σχόλια