EOK: Έκτακτο Δ.Σ με αφορμή τις δηλώσεις Χαρδαλιά σήμερα Τετάρτη 26/5


Έκτακτο Δ.Σ με αφορμή τις δηλώσεις Χαρδαλιά σήμερα Τετάρτη 26/5.  Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επηρεάζονται άμεσα και οι εκλογές της ΕΟΚ

Στον αέρα βρίσκονται οι εκλογές της ΕΟΚ μετά και την τελευταία ενημέρωση της ΓΓΑ, καθώς σε αυτήν  τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς διαψεύδουν την Ομοσπονδία που θεωρεί πως όλα είναι έτοιμα ώστε να διεξαχθούν οι εκλογές.

Μετά από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, τα μέλη προσωρινή διοίκησης της ΕΟΚ ενημερώθηκαν  για έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης 26/5.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην πρόσκληση για διοικητικό συμβούλιο δεν υπάρχει ατζέντα συζήτησης, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την διεξαγωγή των εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ενάντια στη διεξαγωγή εκλογών υπό τις παρούσες συνθήκες είχε τεθεί η πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα.

Ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί, την ώρα που το μπάσκετ ζημιώνεται για άλλη μία φορά, ενώ ταυτόχρονα χάνει σημαντικό παραγωγικό χρόνο που θα μπορούσε να αξιοποιήσει για την εξέλιξή του σε ένα πολύ δύσκολο διάστημα..

 

ΕΟΚ: Στον αέρα οι εκλογές διά στόματος Χαρδαλιά

Σχόλια