Football League: ΑΕΠ Κοζάνης – Αλμωπός Αριδαίας 0-0 | φωτο - βίντεο με δηλώσεις

  


Άσφαιρη ισοπαλία 

Παρά την καθολική υπεροχή  και την πίεση που άσκησε η ΑΕΠ,  δε κατάφερε να  διασπάσει την άμυνα του Αλμωπού και υποχρεώθηκε σε άσφαιρη ισοπαλία 0-0. Το άγχος   και η αστοχία  ήταν δύο παράγοντες που δεν άφησαν την ΑΕΠ να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στη FL.

Οι Πόντιοι διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο Α’  ημίχρονο. Μια σε ανατροπή του Πάλλα,  ο διαιτητής έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή και μια σε χέρι αμυντικού.

Να σημειώσουμε πως ο Αλμωπός έπαιξε με 10 παίκτες από τα τέλη του Α’  ημιχρόνου λόγω αποβολής του Κολτσίδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

το φιλμ του αγώνα

Στο 3’ συναγερμός στην εστία του Αλμωπού , αλλεπάλληλα σουτ , διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για χέρι πέναλτι ..

Στο 22’  σουτ του Έππα άουτ.

Στο 25’   στην αντεπίθεση ο Αλμωπός με τον  Μανιό να δίνει στον Χατζάρα, μόνος αυτός πιάνει αδύναμο πλασέ και χάνεται μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 35’  φάουλ για την ΑΕΠ με τον Τσικόπουλο να δίνει στον Πάλλα, σουτ διώχνει δύσκολα ο Μένιος. 

Στο 40’  δεύτερη κίτρινη - κόκκινη στον Κολτσίδα και ο Αλμωπός με δέκα παίκτες.

Στο 42’ σουτ, Βοριαζίδη, διώχνει ο Μένιος.

Στο 50’  σουτ, Βοριαζίδη μπλοκάρει ο Μένιος.

Στο 53’  σουτ του Μανίσογλου, άουτ.

Στο 57’ σουτ Τρομπούκη, άουτ.

Στο 86’  σέντρα Τρομπούκη, κεφαλιά Κοτταρίδη, άουτ.


ΑΕΠ Κοζάνης (Nadvornik): Σταυρίδης, Βοριαζίδης (54' Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (46' Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Ταΐρης, Ντούκα (67' Lee), Πάλλας (67' Ντινόπουλος), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Αιχμαλωτίδης (54' Τσιάρας), Φωλίνας. 

 

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βνέτης, Κουρούπης, Μανιός (85' Lusero), Lomba, Μανίσογλου (74' Μεντής), Έππας (90' Τούφας), Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Πέττας (85' Αμαραντίδης), Χατζάρας (46' Μουτζούρης). 

Διαιτητής: Ψυχούλα  
Βοηθοί: Παγουράς,  Δελής  (ΣΔ Βοιωτίας)
4ος: Μελτζανίδης  (ΣΔ Ημαθίας)

περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα κλικ στο https://www.facebook.com/media/set/?vanity=matiesstaspor&set=a.4053483174699212
Δηλώσεις μετά τον αγώνα των προπονητών  Γιώργου Τυριακίδη (Αλμωπός Αριδαίας) και Roman Nadvornik (ΑΕΠ Κοζάνης). https://youtu.be/SWtUezV-_BY





Σχόλια