Ριμάζει το γήπεδο του Βατερού | φωτο

 


Αναγνώστης της σελίδας κάτοικος του Βατερού και φίλαθλος του τοπικού Εθνικού μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες από το γήπεδο ( ;;;)  του χωριού που όπως μας είπε μοιάζει εγκαταλειμμένο χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για τη συντήρηση του! 

Κρίμα μας τόνισε για τους ανθρώπους που κάποτε έδωσαν χρόνο χρήμα και ιδρώτα να συντηρήσουν αυτό το γήπεδο.












Σχόλια

  1. Που να δεις το γήπεδο του Αμυνταίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό δεν είναι ? Δίνει η πολιτεία κίνητρα? Δίνει η πολιτεία οικονομική βοήθεια στης ομάδες ? Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστης είμαι , έχετε αναρωτηθεί για να βγάζουμε εμείς την τρέλα μας και να τα βρίσκουμε όλα έτοιμα , πόσοι άνθρωποι τρέχουν εθελοντικά χωρίς κανένα προσωπικό όφελος ? Είναι αναμενόμενο να εγκαταλείπουν , κουράζονται και δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Για έμενα υπεύθυνη είναι η πολιτεία και όχι αυτοί που τρέχουν να κρατήσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία ζωντανα στερούμενοι χρόνο από την μέρα τους . Που στην τελική όσα καλά και να κάνουν, αυτό που θα μείνει θα είναι η κακία του κόσμου που σε περιμένει στην γωνία για να σε κρίνει. Άρα η φωτογραφία είναι γενικό φαινόμενο δεν γίνεται ένα κράτος που παρακμάζει να έχει αθλητισμό και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου. Δεν νοιάζονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί πολύ απλά δεν τους αποφέρει χρήμα . Και στην Ελλάδα όλα λογίζονται σε ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.