Καλεσμένοι από την Νορβηγική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Τεληκωστόγλου και Μαρέτης της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης


Καλεσμένοι της  Νορβηγικής  Ομοσπονδίας Ταεκβοντό  οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Απόστολος Τεληκωστόγλου και Ραφαήλ Μαρέτης, που επέλεξε να κάνει  το τελευταίο  στάδιο προετοιμασίας της ενόψει  της  Ολυμπιάδας  του Τόκιο. 

η ανακοίνωση της ομάδας 

 Αναχωρούν αύριο Σάββατο  19 Ιουνίου  οι αθλητές του Συλλόγου μας  ,  

Τεληκωστόγλου Απόστολος  Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών 2019  και ●Μαρέτης Ραφαήλ Ιωάννης  χάλκινος  πρωταθλητής Ευρώπης  παίδων 2018  για τα Χανιά  της Κρήτης, καλεσμένοι  από  την  Νορβηγική  Ομοσπονδία Ταεκβοντό που επέλεξε να κάνει  το τελευταίο  στάδιο προετοιμασίας της ενόψει  της  Ολυμπιάδας  του Τόκιο  !!! 

Για δύο  εβδομάδες οι αθλητές μας θα βρεθούν με την Ολυμπιακή ομάδα της Νορβηγίας  υπό την καθοδήγηση  του προπονητή της κυρίου  David Phillip Cook στο όμορφο νησί της Κρήτης, ιδιαίτερη τιμή  για τους αθλητές μας αποτελεί η πρόσκλησή τους, να βοηθήσουν στην προετοιμασία των Νορβηγων.

Να θυμίσουμε ότι  και το 2016 η ολυμπιακή ομάδα της χώρας ,  είχε επιλέξει την Ελλάδα  και μάλιστα την πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ ενόψει της Ολυμπιάδας  του ΡΙΟ . Δείγμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας που διατηρεί με τον σύλλογό μας  !!!

Το Δ.Σ. και οι Προπονητές εύχονται Καλό Ταξίδι και καλή προετοιμασία   στους αθλητές μας και φυσικά Καλή επιτυχία στην Ολυμπιάδα  στους φίλους μας Νορβηγούς


Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης 

Σχόλια