Ευχαριστήρια Επιστολή της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης


Με επιστολή του,  εκπροσωπώντας το ΔΣ  της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης, ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Καζάνας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν το σύλλογο καθώς η τριετής θητεία του παρόντος συμβουλίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του! 

Αναλυτικά η επιστολή: 

Προς:  Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης

Κοιν:  Τεχνικές Υπηρεσίες (κο Πεχλιβανίδη Μιχάλη)

           Υπηρεσία Καθαριότητας (κο Παπαθανασίου Βασίλη)

            ΔΕΥΑΚ ( κα Γκανάτσα Γιάννα)

Όπως γνωρίζετε ο πρωταθλητής της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης Ζιάμπρας Αρίων θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου 2021 στη Ρώμη.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά (ως σύλλογος και εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην πόλη μας) για την στήριξη που δείξατε όλη αυτή τη διάρκεια (ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες και εν μέσω πανδημίας) και τις διευκολύνσεις που παρείχατε για την άρτια προετοιμασία του πρωταθλητή μας, στην δύσκολη αλλά άκρως επιτυχημένη προσπάθεια του.

Επιπλέον, καθώς η τριετής θητεία του παρόντος ΔΣ ολοκληρώνεται, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προέδρους του ΟΑΠΝ Ζήση Μάρα, Ιωάννη Τσιομπάνο και Γιάννη Ιωαννίδη για την άριστη συνεργασία, σε μια ιδιαίτερη  περίοδο για τη κολύμβηση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους του ΟΑΠΝ Χρήστο Τοπάλη, Μιχάλη Γκοβεδάρο και Αλέκο Πελέκα που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας και τον συντηρητή της πισίνας Θεοδουλίδη Ευθύμιο  για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον δντη τεχνικών υπηρεσιών Μιχάλη Πεχλιβανίδη, την δντρια της ΔΕΥΑΚ Γιάννα Γκανάτσα τον δντη των υπηρεσιών καθαριότητας Βασίλη Παπαθανασίου και το σύνολο του προσωπικού των παραπάνω υπηρεσιών, που υποστήριξε την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου.


 Για το ΔΣ ο Πρόεδρος

Καζάνας Σταύρος

Σχόλια