Γρηγόρης Τζουμερκιώτης (Ταμίας ΕΠΣ Κοζάνης): Για να μη ξεχνιόμαστε. Πιστεύουμε πως παράγοντες της ΕΠΣ και Σωματεία είμαστε ένα και παλεύουμε για κοινό σκοπό. Για την αγάπη μας προς το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

  

Για να μη ξεχνιόμαστε! 

1. Εδώ και 3 χρόνια κάθε Τετάρτη απόγευμα τα Γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης είναι ανοιχτά.

Η υπάλληλος Φανή Ταρτόρα είναι εκεί και εξυπηρετεί τους παράγοντες των ομάδων που δεν μπορούν να προσέλθουν πρωινές ώρες. 

2. Ταμείο ποδοσφαιριστή. Εδώ και 4 χρόνια η διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης έχει θεσπίσει το "Ταμείο Αρωγής ". 

Τα σωματεία σε κάθε παιχνίδι συμμετέχουν με 2 ευρώ στο Ταμείο αυτό πού σκοπός του είναι η αλληλεγγύη σε τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.  Αυτή τη στιγμή το ύψος του ταμείου είναι στα 1880 ευρώ. 

3. Οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης νέων και παίδων την τετραετία που μας πέρασε έφτασαν μέχρι τους 8 στην Ελλάδα. 

4. Όσο, αν αξιοποιούνται τα ταλέντα της περιοχής ή όχι. Έχουμε να πούμε ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2004 και 2005 που αγωνίζονται στην Α.Ε. Ποντίων, στην Κοζάνη και στο Μακεδονικό Φούφα, πέρασαν από τα κλιμάκια της ΕΠΣ. 

5. Όταν ανέλαβε η διοίκηση του Νικολάου Χρ. Σάββα οι οφειλές της ΕΠΣ Κοζάνης ανέρχονταν στο ποσό των 25.000 ευρώ περίπου.

Σήμερα με 20 ομάδες λιγότερες και μειωμένη χρηματοδότηση κατά 60% από την ΕΠΟ, το χρέος της ΕΠΣ είναι ΜΗΔΕΝ.

6. Όταν ανέλαβε η διοίκηση του Νικολάου Χρ. Σάββα υπήρχαν 7 κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσαν τα στελέχη της ΕΠΣ. Κόστος περίπου 200 ευρώ μηνιαίως. Σήμερα τα κινητά αυτά δεν υπάρχουν.

7.Όταν ανέλαβε η διοίκηση του Νικολάου Χρ. Σάββα οι παρατηρητές αγώνων και οι παρατηρητές διαιτησίας πληρωνόντουσαν τα οδοιπορικά τους.

 Πληρωνότανε και οι μετακινήσεις αρκετών από τα στελέχη της ΕΠΣ.

Σήμερα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.  Γιατί πιστεύουμε  παράγοντες της ΕΠΣ και Σωματεία είμαστε ένα και παλεύουμε για κοινό σκοπό. Για την αγάπη μας προς το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Έχουμε και συνέχεια..

Σχόλια