Μάρκος Μανταλούφας: "Ο Αρίωνας Ζιάμπρας μοιάζει τον Κοκκώδη"


Ο Αρίων Ζιάμπρας είναι ένα από τα 15 μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας κλασικής κολύμβησης η οποία θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουλίου στην Ρώμη. Ο Αρίωνας θα λάβει μέρος στα 50-100 και 200 ύπτιο και στα 200 μικτής ατομικής. 

Προπονητής του Αρίωνα που ανήκει στην Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης και προπονείται στην πόλη της Μακεδονίας, έχει προπονητή τον πολύπειρο και απόλυτα πετυχημένο τεχνικό  Μάρκο Μανταλούφα. 

Ο Μάρκος που έχει αναδείξει πολλούς σπουδαίους αθλητές στην καριέρα του υποστηρίζει ότι το μέλλον του Αρίωνα προδιαγράφεται λαμπρό και ισχυρίζεται σε δηλώσεις του στο pisina.net ότι ο νεαρός κολυμβητής έχει πολλά στοιχεία που μοιάζουν με τις απίστευτες δυνατότητες του Γιάννη Κοκκώδη που ήταν 6ος Ολυμπιονίκης το 2004. 

Οι δηλώσεις του Μάρκου Μανταλούφα στο pisina.net: 

«Ο Αρίωνας είναι ένα ψηλό παιδί, με πολύ όρεξη, δουλεύει συστηματικά, εγκεφαλικός, με πολύ καλή τεχνική, μου θυμίζει τον Κοκκώδη! Πάρα τις δυσκολίες της προετοιμασίας σε 25άρα και την πολύμηνη καραντίνα της Κοζάνης, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους του. Έχει μέλλον». 

Pisina.net

Σχόλια