Βέροια: Ξεκινάει το χτίσιμο του ρόστερ για την SL2

 


Από 25 παίκτες αποτελείται αυτή τη στιγμή το ρόστερ της «Βασίλισσας του βορρά», το οποίο αποδείχθηκε πολύ ικανό για την κατηγορία και με αυτούς τους παίκτες η ιστορική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον Βόρειο όμιλο της FL.

Όμως, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Βέροια, είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην ανανέωσή του, προκειμένου να το ενισχύσει ενόψει του νέου πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει την ερχόμενη περίοδο, αυτό της SL2.

Στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, τον πρώτο λόγο για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν, έχει ο προπονητής της Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος έχει έτοιμη τη «μαύρη λίστα» και μέσα στην εβδομάδα θα ενημερωθούν οι παίκτες που περιλαμβάνονται σε αυτή. Όπως άλλωστε και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παραμείνουν στο δυναμικό της και για τη νέα περίοδο.

Οι στόχοι της «Βασίλισσας» για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι και πάλι υψηλοί και ο πρωταθλητισμός εκ των πραγμάτων θα επιφέρει πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ. Γι’ αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι, θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα οι μισοί περίπου παίκτες!

Ας δούμε όμως τι γίνεται με τα συμβόλαια όλων των παικτών, ποια λήγουν στα τέλη Ιουνίου και ποια μετά από ένα χρόνο. Και μην ξεχνάμε και τους νεαρούς ταλαντούχους με την ιδιότητα του ερασιτέχνη παίκτες, οι οποίοι όλη την περίοδο έκαναν προπόνηση με τους επαγγελματίες, αλλά μόνο ένας πήρε το… βάπτισμα του πυρός σε ένα παιχνίδι (Τασιόπολος).

Συγκεκριμένα, στις 30/6/21 λήγουν τα συμβόλαια δεκατριών ποδοσφαιριστών, ενώ του χρόνου τέτοια εποχή φτάνουν στην λήξη τους τα συμβόλαια οκτώ παικτών. Τέλος, με την ιδιότητα του ερασιτέχνη βρίσκονται στην ομάδα τέσσερεις νεαροί ποδοσφαιριστές.

Πιο αναλυτικά:

Συμβόλαια που λήγουν στις 30/6 21:

Τσιμόπουλος, Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μαραγκός, Στάμου, Πεταυράκης, Παπαχρήστου, Βεργώνης, Ντι Τζιοβάνι, Καραγιάννης, Πόζογλου, Πασάς, Αποστολόπουλος.

Συμβόλαια που λήγουν στις 31/7/22:

Bελλίδης, Σκόνδρας, Mπουκουβάλας, Mπλέτσας, Mούργος, Oικονόμου, Λουκίνας, Σιμόνι.

Ερασιτέχνες:

Bάντσης, Tασιόπουλος, Περτσιούνης, Bασίλτσης.

* Επέστρεψε στην ομάδα ο νεαρός Ιωάννου, που αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Κοζάνη (Γ΄ Εθνική).

Πηγή: Kerkidasport.gr

Σχόλια