Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Φ.Σ. Εορδαϊκό | βίντεο

 


Σε καλό κλίμα ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Φ.Σ. Εορδαϊκός.
Στην εναρκτήρια μέρα παραβρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι προπονητές μαζί με το γυμναστή και τον τεχνικό διευθυντή.
Ο κ. Κρυτσάνης, πρόεδρος του Δ.Σ., μίλησε στους ποδοσφαιριστές και έθεσε ξεκάθαρα ότι στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Τόνισε επίσης ότι παρά τις δυσκολίες οι οποίες έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, η ομάδα έχει οργανωθεί σε ημι-επαγγελματικά πρότυπα. Το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά 90%, εξετάζουμε άλλες μία ή δύο το πολύ προσθήκες εφόσον προκύψουν. 

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στη φιλοσοφία την οποία έχουμε θέσει. Στόχος παραμένει εκτός από το να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, να δημιουργηθεί κα ένας σύλλογος ο οποίος θα είναι βιώσιμος. Ο Εορδαϊκός είναι ένα ιστορικό στα ποδοσφαιρικά δρόμενα σωματείο και είναι ένας από τους λόγους που μπορεί να φιλοξενήσει σε φιλικά παιχνίδια ιστορικά σωματεία όπως η ΑΕΛ και ο ΠΑΟΚ.

Έπειτα μίλησε ο κ. Κουλίδης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και θα ελέγχει το σύνολο του τμήματος (προπονητές, γυμναστής, ποδοσφαιριστές) ώστε να διασφαλίζονται οι κανόνες λειτουργίας που έχουν τεθεί. Επίσης αναφέρθηκε ότι θα είναι δίπλα σε όλους ώστε να αντιμετωπίσει προβλήματα τα οποία προκύπτουν και είναι ανοικτός σε όλους να αναφέρουν τα θέματα που τους απασχολούν.

Τέλος ο κ. Σιαπανίδης, προπονητής της ομάδας, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να δουλεύουμε συλλογικά και να βάλουν όλοι ως προτεραιότητα το καλό της ομάδας. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Την πρώτη μέρα εμφανίστηκαν όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας (Σεκουλίδης, Ηλιάδης, Βλαδίκας, Ανδρονικίδης και Νικολαϊδης) όπως και πέντε (5) νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι εμφανίστηκαν για να δοκιμαστούν.

Δικαιολογημένα έλειψαν επτά (7) ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων ο Τζουβάρας, Τσιντός, Παπαγαθονίκου, Καζανάς κ.α.

Σχόλια