Δεύτερη ήττα για τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας από τον ΟΦΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων | φωτο - βίντεο

  



Με ήττα (68-48) συνέχισε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στον τρίτο αγώνα του απέναντι στο Ο.Φ.Η.
Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ με επί μέρους σκορ 9-2 κατάφερε να ξεφύγει με 23-16 (12΄20΄΄). Ο Απόλλωνας κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ (24-30, 19΄54΄΄), όμως η ομάδα της Κρήτης επανάφερε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (46-61, 35΄20΄΄) και τελικά επικράτησε με 68-48.
 Δεν κατορθώθηκε έτσι μέσα στο παιχνίδι, να μετουσιωθεί  αποτελεσματικά η μεγάλη προσπάθεια των παιδιών όχι μόνο από τον Μάϊο , αλλά και από τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη.
 
 Όλοι όμως εμείς που είμαστε δίπλα στα κορίτσια και την προπονήτρια γνωρίζουμε πολύ καλά τον καθημερινό τους αγώνα , αλλά και τις δυσκολίες και τα εμπόδια σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε 6 χρόνια πριν και για αυτούς ακριβώς τους λόγους συνεχίζεται.
 
 Ευχαριστούμε τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη ορμή όχι μόνο στους αγώνες που ακολουθούν αλλά και γενικότερα.
 
Δεκάλεπτα: 14-14, 24-30, 43-50, 48-68
Διαιτητές: Χρηστίδης, Αναστασίου 
 
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Παπαδημητρίου): Χωλοπούλου 15(3), Διπλάρη 15(3), Καρακατσάνη, Αμανατίδου Αν. 9, Κούκη, Σαρβάνη 5, Τσιτσικά, Ζησοπούλου, Βλαδίκα, Αμανατίδου Ελ., Παπαδοπούλου 4.
 
ΟΦΗ (Ζερβάκη): Μουρτζάκη 6(2), Διαμαντάκη 28(4), Σταθοράκη, Αλιφραγκή 10(1), Καζάκη, Καμνάκη, Τζανετή 17(3), Σταματάκη, Μηλιαρά 7(1), Μελαμπιώτη, Μοσχονησώτη, Ανυφαντάκη.
 
Δηλώσεις:
Παπαδημητρίου Ελένη (προπονήτρια Απόλλων Πτολεμαΐδας): «Δυστυχώς βρήκαμε τον ΟΦΗ σε πάρα πολύ καλή μέρα. Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κρήτης. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παλέψαμε στην άμυνα. Πολλές φορές βέβαια χάσαμε το μυαλό μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, ήμασταν λίγο καλύτεροι στην επίθεση, αλλά ο ΟΦΗ ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα. Δίκαιο το τελικό σκορ και το αποτέλεσμα. Δυστυχώς έρχεται και η κούραση, το ρόστερ μας δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν έχει βάθος».
 
Αμανατίδου Άννα (αθλήτρια Απόλλων Πτολεμαΐδας): «Σήμερα δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όλα τα σουτ τους βγήκανε. Εμείς ήμασταν κακές σε επίθεση και άμυνα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
 
Ζερβάκη Έφη (προπονήτρια ΟΦΗ): «Η Πτολεμαΐδα είναι μια πάρα πολύ καλή και σοβαρή ομάδα, όμως προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, μία κακή εμφάνιση και θέλαμε να ξαναγυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις όπως και έγινε. Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, τα ατού τους τα περιορίσαμε σημαντικά, μαζέψαμε τα ριμπάουντ που δεν το κάναμε χθες και νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη που ήρθε στο τέλος αρκετά εύκολα».
 
Τζανετή Δέσποινα (αθλήτρια ΟΦΗ): «Αυτό που μας βοήθησε ήταν η συγκέντρωση που είχαμε. Ήμασταν πολύ αποφασισμένες για αυτό τον αγώνα, ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τις δυνατότητές μας. Είναι μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ:
https://eokbasket.sportstats.gr/…/DA070771-EA7F-4659…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα εδώ






φωτο - δηλώσεις: www.basket.gr
ρεπορταζ: maksport.gr

Σχόλια