Δύο χρυσά, τρία ασημένια και ένα χάλκινο για την Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 19/7, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών της ΚΟΕ που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και στο ΟΑΚΑ της Αθήνας.
Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης (Κ.Ε.Κ.) πήρε μέρος με μεγάλη επιτυχία και επιστρέφει με έξι μετάλλια στις αποσκευές της.
Δύο  χρυσά και ένα ασημένιο κατέκτησε ο Αρίων Ζιάμπρας, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο η Άννα Ζάμπρου και ένα ασημένιο ο Γιώργος Πέκος.

Λουκάς Καραγιαννάκης  - πρόεδρος της Κολυμβητικής Ένωσης 
Σήμερα ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.
 Οι αθλητές της ομάδας, ίσως στην πιο δύσκολη χρονιά, ξεπέρασαν τις δυσκολίες και ανταποκρίθηκαν με αξιοθαύμαστο τρόπο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Ο απολογισμός, της μικρής σε αριθμό αθλητών ομάδας μας εντυπωσιακός.
Δύο Χρυσά μετάλλια από τον Ζιαμπρα Αρίωνα στα 400 μικτή και στα 200 ύπτιο εφήβων .
Τρία ασημένια από τους Ζιαμπρα Αρίωνα στα 100 ύπτιο εφηβων, Πεκο Γεώργιο στα 200 ύπτιο παίδων και Ζαμπρου Άννα στα 200 μικτή κορασίδων.

 Ένα χάλκινο μετάλλιο από την Ζαμπρου Άννα στα 400 μικτή κορασίδων και αρκετες ακομη καλές θέσεις που προσφέρουν βαθμούς στην ομαδα μας.
Η πληθώρα των αθλητών μείωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ κσι δείξανε ότι το μέλλον τους ανήκει.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές Μάρκο Μανταλουφα και Μαρία Αμπατζιδου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην φυσιοθεραπευτρια Μαρία Μιμηκου.
Άφησα τελευταίο, την ψυχή της ομάδας Χρήστο Απατσιδη που όλη τη χρονιά με απίστευτη όρεξη και άπειρες ώρες δουλειάς συμπαραστάθηκε
 στο έργο της διοίκησης και στην προσπάθεια των παιδιών.

 Για τον θαυμάσιο Πρόεδρο Σταύρο Καζανα τα λόγια είναι περιττά. Συγχαρητήρια σε όλους, καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται!!!!”


Σχόλια