Τρία μετάλλια η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης - Μαρέτης και Δόκος πήραν το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές της  επιστρέφει η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης από το προκριματικό πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα.

Μαρέτης, Δόκος πήραν το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που θα διεξαχθεί  στην Εσθονία  τον Αύγουστο του 2021.

η ανακοίνωση του συλλόγου 
Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των 8 αθλητών του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος στο προκριματικό πρωτάθλημα πανελλήνιου συμμετοχής που κατάφερε να διοργανώσει με επιτυχία η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από αθλητικές δραστηριότητες εφαρμόζοντας με συνέπεια το υγειονομικό πρωτόκολλο που όριζε η Γ.Γ.Α.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στην πόλη τής Χαλκίδας για πέντε ημέρες οποία , αξιοποιώντας τις αθλητικές της εγκαταστάσεις δεν χάνει καμία ευκαιρία και ανά τακτά διαστήματα να φιλοξενεί αθλητικές διοργανώσεις με τα γνωστά οφέλη , προάγοντας τον αθλητικό τουρισμό στήν πράξη !!!

Συνολικός απολογισμός για τους αθλητές μάς τρία μετάλλια !!! Και δύο εισιτήρια.

Ο λόγος για τούς :
● Χρυσό μετάλλιο για τον χάλκινο πρωταθλητή Ευρώπης Ραφαήλ Ιωάννη Μαρέτη τού Σπύρου και εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Νέων Ανδρών !!!
● Χρυσό μετάλλιο για τον αργυρό πρωταθλητή Ελλάδος Πέτρο Δοκό του Δημητρίου και εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων !!!
● Αργυρό μετάλλιο για τον χρυσό πρωταθλητή Ελλάδος Κωνσταντίνο Σολακίδη του Χρήστου !!!

Οι άλλοι πέντε αθλητές μας δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια διάκριση άλλα εισέπραξαν τα οφέλη της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση σε αθλητικό επιπεδο και ειδικά μετά από τόσο χρονικό διάστημα αποχής . Δηλώνοντας παρόν και δίνοντας το παράδειγμα της θέλησης οτι προσπαθούμε μέσω του αθλητισμού να ξεπερνάμε τις δύσκολιες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά .

Το Δ.Σ. τού Συλλόγου μας Συγχαίρει όλους τούς αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τούς , και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στα πανευρωπαικά πρωταθλήματα ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας !!! Επίσης συγχαίρει την διοίκηση της Ομοσπονδίας καθώς και το προσωπικό τής για τήν αρτιά διοργάνωση ειδικά κάτω από αυτές τις ΣΥΝΘΉΚΕΣ ...

☆ ΤΑ ΌΝΕΙΡΆ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΈΣ ☆
☆☆☆ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ☆☆☆
☆☆☆ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΎΝ ☆☆☆
■Α Γ. Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ■
ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ !!! 

Σχόλια