Πανελλήνιο Κορασίδων: Τελετή λήξης | φωτο



 Οι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή, όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2020-2021.  

Το αναμνηστικό στην πρώτη σκόρερ του τουρνουά Παναγιωτοπούλου Ζωή παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Αριστείδης Γολέμης. 

Τις απονομές στην πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά Σοφία Σταματάκη και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης (Διαμαντάκη Ελευθερία (ΟΦΗ), Σταματάκη Σοφία (Παναθλητικός Συκεών), Ζιάκα Αγγελική (Παναθηναϊκός), Παναγιωτοπούλου Ζωή (Άμιλλα), Βασιλείου Πηνελόπη (Παναθλητικός Συκεών)) έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, κ. Άγγελος Παπανικολάου. 

Το αναμνηστικό της 3ης θέσης και τα μετάλλια παρέδωσε στις αθλήτριες και στους προπονητές του ΟΦΗ, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, κ. Άγγελος Παπανικολάου. 

Το αναμνηστικό της 2ης θέσης και τα μετάλλια παρέδωσε στις αθλήτριες και τους προπονητές του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ο αντιδήμαρχος Καισαριανής, κ. Γιάννης Τσιροζίδης. 

Το κύπελλο του πρωταθλητή και τα μετάλλια παρέδωσε στις αθλήτριες και στους προπονητές του Παναθλητικού Συκεών, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Αριστείδης Γολέμης.  









Σχόλια