Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο SUMMER MOUNTAIN CAMP GR. - KARPENISI EVRITANIAS | φωτο

Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο SUMMER MOUNTAIN CAMP GR.  - KARPENISI  EVRITANIAS   


 

 Η ανακοίνωση του συλλόγου 

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 η συμμετοχή των εννέα αθλητών και των δύο προπονητών του Συλλόγου μας , Αλμασίδη Χρήστου και Κουτροτσιου Αναστασία που συνόδευσαν στο καλοκαιρινό Κάμπ Ταεκβοντό στο Καρπενήσι Ευρυτανίας , και διοργάνωσε ο Αιαντας Αγίου Δημητρίου Αττικής με υπεύθυνο τον Κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο προπονητή της Ολυμπιακής Ομάδας της χώρας μας !!!

Περισσότεροι από διακόσιοι αθλητές προπονητές απο διάφορες χώρες έδωσαν το παρόν στο άκρως ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου ΚΑΜΠ που κατάφερε να διοργανώσει ο Κύριος Ζηνελης και οι συνεργάτες του !!!

Στην διοργάνωση έδωσαν το παρόν και πολλοί αθλητές οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας για το πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών της Εσθονίας και αποτέλεσε ουσιαστικά το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τούς .

Το ίδιο βέβαια και για τους δικούς μας Αθλητές Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτη τού Σπύρου , Πέτρο Δοκό του Δημητρίου που αποτελούν μέλη της Εθνικής μας ομάδας ύστερα από την διαδικασία πρόκρισης πού έκανε η Ομοσπονδία στις αρχές Ιουλίου όπου και κατέκτησαν την πρώτη θέση !!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγχαίρει τον Κύριο Ζηνελη Θεόδωρο και την Κυρία Τζένη Σκεπετάρη που μαζί με τους συνεργάτες τους , και τους προπονητές από το Ιράν την Ουγγαρία έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τούς αθλητές να βελτιώσουν την αγωνιστική τούς ετοιμότητα ενόψει των αγώνων, αλλά και να ανταλλάξουν πληροφορίες που θα τους είναι χρήσιμες στο ΜΈΛΛΟΝ !!!

Ανανεώνουμε το Ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά για ακόμη περισσότερες εμπειρίες και δημιουργικές αθλητικές στιγμές , με την ( ΕΥΧΗ) να είναι καλύτερες οι συνθήκες στην ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ !!!





















Σχόλια