Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΟ Κρόκου - ΑΕ Κοζάνης 0-3 | φωτο - βίντεο

 


Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Α.Ε. Κοζάνης επικράτησε με 0-3 στον Κρόκο της τοπικής ομάδας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

https://youtu.be/AsJSrmMOCYQ


Ετσι μετά την βαριά ήττα από τον Μακεδονικό Φούφα το περασμένο Σάββατο, η ΑΕΚ πήρε ένα τρίποντο που θα την βοηθήσει στην ψυχολογία για την συνέχεια.

Από το παιχνίδι στο γήπεδο Κρόκου η ΑΕΚ κρατάει τους τρείς βαθμούς αλλά όχι την εμφάνιση.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν βραχυκλωμένοι στον χώρο του κέντρου και κατέφυγαν σε πολλές βαθιές μπαλιές από πίσω.

Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού που κυκλοφόρησαν την μπάλα έδειξαν κάποια καλά στοιχεία.

Αμυντικά οι κιτρινόμαυροι δέχθηκαν αρκετές φάσεις από τον αντίπαλο αλλά ο τερματοφύλακας Περικλής Παναγιωτίδης, που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ, έκανε κάποιες καίριες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν.

Η νεανική ομάδα του Κρόκου άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αλλά προδόθηκε από την απειρία του νεαρού τερματοφύλακα της στο δεύτερο γκολ.

Μέχρι τότε είχε αρκετές τελικές προσπάθειες, κάποιες από αυτές επικίνδυνες, και απείλησε την ΑΕΚ με ισοφάριση.

Η ομάδα του Κρόκου με συνεχή πίεση στο χώρο του κέντρου αμυντικά αλλά και με προσπάθεια να παίξει με πάσες επιθετικά, άφησε καλές εντυπώσεις και σίγουρα το τελικό σκορ την αδικεί.

Βέβαια μέχρι στιγμής σε τρία παιχνίδια ο Κρόκος έχει δεχθεί 14 γκολ χωρίς ακόμα να σημειώσει κανένα.

Το σκορ άνοιξε στο 36′ με σουτ του Χρήστου Μαλιόγκα που βρήκε και σε έναν αμυντικό και άλλαξε πορεία όσο χρειαζόταν για ξεγελάσει τον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κρόκος είχε ένα καλό διάστημα που πίεσε την ΑΕΚ και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 75′ όταν μετά από μακρινό φαλτσαριστό φάουλ του Μαλιόγκα ο τερματοφύλακας Πάζης έκανε κακή εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το σκορ έκλεισε στο 88′ όταν μετά από ωραίο σουτ του Ντούκα στο κάθετο δοκάρι η μπάλα επέστρεψε στον Ανέστη Μεχτερίδη που αμαρκάριστος την έστειλε στα δίχτυα.

Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ (Γιάννης Τσιρέκας): Πάζης, Τουρτούρας, Νιάτσιος, Ι. Καρανάνος, Νικοκάβουρας (67′ Μουτσιούνας), Σιδηρόπουλος, Ντανάτσας (67′ Τούνας), Σκουτέλας (62′ Βουτσίδης), Τσιάρας (86′ Δράκος), Δούλδουρας, Μ. Καρανάνος (86′ Καραφυλλίδης).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Τσάκος (68′ Μαρτιρόσοβ), Βουνοτρυπίδης, Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης (80′ Α. Μεχτερίδης), Μούκας (68′ Ντούκα), Μαλούτας, Μαλιόγκας (80′ Παπαχαρίσης), Κ. Μεχτερίδης (61′ Ψιάνος), Γουρζουλίδης, Βασιλειάδης.

Διαιτητής: Τζουβάρας.

Βοηθοί: Σαββούδης, Κωνσταντινίδης.




Σχόλια