Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - Μακεδονικός Φούφα 0-6 | φωτο - βίντεο

 

Απότομη προσγείωση για την Α.Ε. Κοζάνης που γνώρισε βαριά ήττα με 0-6 από τον πολύ δυνατό Μακεδονικό Φούφα στο γήπεδο Λευκόβρυσης για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Η Α.Ε. Κοζάνης, με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, κατάφερε να περιορίσει κάπως τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε να χάνει με 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν νωρίς δύο απανωτά γκολ και με το παιχνίδι κλειδωμένο σε ρυθμό ρελαντί στην συνέχεια έφτασαν στο ευρύ 0-6.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός, αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες, προηγήθηκε με 0-1 στο 22′ με κεφαλιά του Βασσάκη μετά απ ό σέντρα του Σιδηρόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ένα εύστοχο πέναλτυ του Χάϊτα στο 50′ (ανατροπή του Θεοδουλίδη από τον Ευθυμιάδη) κι ένα διαγώνιο σουτ του Θεοδουλίδη μετά από πάσα του Χάϊτα στο 51′ έδωσαν ουσιαστικά τέλος στον αγώνα.

Στο 58′ πάσα του Βασσάκη στον αγέραστο και πάντα ποιοτικό Σαράντη Τοπάλη που με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-4.

Στο 80′ νέα ασσίστ του Βασσάκη αυτή τη φορά στον Μαρανασίδη που με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 0-5.

Το σκορ έκλεισε στο 85′ με πέναλτυ ο Σωτηριάδης μετά από ανατροπή του Θεοδουλίδη από τον Πολυχρονιάδη.

Για την Α.Ε. Κοζάνης όσο πιό γρήγορα ξεχαστεί το αυτό παιχνίδι τόσο καλύτερα, άλλωστε ήταν ένα θεωρητικά “χαμένο” παιχνίδι απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα.

Ακολουθούν δύο παιχνίδια, πρώτα με Κρόκο (εκτός) και μετά με Αρδασσα (εντός), όπου οι κιτρινόμαυροι πρέπει να πάρουν βαθμούς.

Ο Μακεδονικός Φούφα έδειξε ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας μία ομάδα ποιοτική αλλά και “ψημένη” στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής για αρκετά χρόνια. Το κράμα των έμπειρων με τους καλούς “μικρούς” που διαθέτει δύσκολα θα βρει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα.


Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μαλούτας): Χλιαράς, Μαρτιρόσοβ (72’ Φωτούλας), Βουνοτρυπίδης (46’ Βασιλειάδης), Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης, A. Μεχτερίδης (46’ Ντούκα), Μαλούτας, Μαλιόγκας (82’ Τσάλκας), K. Μεχτερίδης, Γουρζουλίδης (72’ Κρικέλης), Παπαχαρίσης.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Μαντζόπουλος (56’ Καραβίτης), Σωτηριάδης, Παπά (65’ Ρωσσίδης), Ρέλκας (83’ Παναγιωτίδης), Κοντογουλίδης, Τοπάλης (65’ Μαρνασίδης), Θεοδουλίδης, Βασσάκης, Χάϊτας (83’ Μπεσκάρας).



Διαιτητής: Γεωργιάδης.
Βοηθοί: Κουτσώνας, Κ. Σίας.


aekozanis.gr
ρεπορτάζ - βίντεο 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.