Νικόλαος Κατσαούνης: Από την "Αναγέννηση της Σέλιτσας του Έτους 1927 στην Αναγέννηση ΕΡΑΤΥΡΑΣ σήμερα" - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.... | φωτο

 


Από την "Αναγέννηση της Σέλιτσας του Έτους 1927 στην Αναγέννηση ΕΡΑΤΥΡΑΣ σήμερα". Ενδιάμεσα ο θρυλικός Ερατυραϊκός. 

Ένας αιώνας περίπου ποδοσφαιρικής Ιστορίας της Κωμόπολης με προσφορά δεκάδων συμπατριωτών και φίλων του Αθλητισμού. Ιστορία με πολύπλευρες κοινωνικές προεκτάσεις και γεγονότα που χάραξαν γενεές ολόκληρες.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. 

Πιστή σε αρχές ενός υγιούς ερασιτεχνικού Αθλητισμού η Αναγέννηση συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας με αθλητές παιδιά της Εράτυρας και παιδιά της περιοχής.

Η προσπάθεια όλων των παιδιών αξίζει τον έπαινο όλων μας. Αφιερώνουν πολύ χρόνο για την ομάδα,αλλά και για την συντήρηση και βελτίωση των άριστων Αθλητικών εγκαταστάσεων της ΕΡΑΤΥΡΑΣ. 

Ιδιαίτερα τώρα με τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας η ανάταση και η αισιοδοξία μιας κοινωνίας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον Αθλητισμό και την εκτόνωση.Με τις ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ για επιτυχίες και υγεία πάνω από όλα στους Αθλητές  ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ η νέα ποδοσφαιρική Χρονιά.

Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. 

"Καλό ξεκίνημα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Νικόλαος Κατσαούνης 




























Σχόλια