Α' φάση κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2021-22: Ιωνικός Βαθυλάκκου - Βελβεντό 0-1 - Σκόρερ ο Ελευθεριάδης στο 18ο λεπτό


Σε έναν αγώνα που η κάθε μία ομάδα είχε από ένα ημίχρονο ( το Βελβεντό στο πρώτο και ο Ιωνικός το δεύτερο ) την αγχωτική πρόκριση πήρε η ομάδα του Βελβεντού καταφέρνοντας να σκοράρει στο καλό της ημίχρονο. Από την άλλη η ομάδα του Ιωνικου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας το Βελβεντό αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που είχε. 

Φάσεις : 
18 λεπτό : 1-2 Τετου - Ευθυμιάδη, κάθετη του τελευταίου στον Ελευθεριάδη που θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Δουβαρτζιδη , θα τον πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκορ σε 0-1.
25ο λεπτό : Κόρνερ του Φαντιδη κεφάλια του Μαγγανη ελάχιστα άουτ.
27ο λεπτό : Σουτ του Κλιγγου εντός περιοχής η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής Κουτσωνας θα δείξει " παίζεται ".
44ο λεπτό : Δυνατό σουτ Ευθυμιάδη εκτός περιοχής η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
48ο λεπτό : Ατομική προσπάθεια Ευθυμιάδη, θα σουτάρει και θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Δουβαρτζιδης.
58ο λεπτό : Κάθετη Ελευθεριάδη στον Χρυσοστομίδη, θα βγει τετ α τετ, θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.
66ο λεπτό : Σουτ Παρασκευόπουλου εντός περιοχής ελάχιστα άουτ.
78ο λεπτό : Δυνατό σουτ του Μαγγανη από το ύψος της περιοχής ελάχιστα άουτ.
86ο λεπτό: Σέντρα σουτ του Μαγγανη θα διώξει με τα ακροδακτυλα σε κόρνερ ο Πάσχος.
90+ λεπτό : Κόρνερ του Μακρυγιάννη θα πιάσει την κεφαλιά ολομόναχος στην μικρή περιοχή ο Μαγγανης ξ μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα για την ισοφάριση που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Συνθέσεις 

Ιωνικός Βαθυλάκκου
: ( Μακρυγιάννης )  Δουβαρτζιδης, Χατζησαββιδης Παυλ., Ελευθεριάδης Στυλ.( 72 Θεοδωρίδης ), Νταμαλης, Παρασκευόπουλος,Σαριογλου ( 60 Γεωργιάδης ), Χατζησαββιδης Παν.( 85 Κουρτίδης ),Φαντιδης( 79 Τσιπαλκακης ), Διαμαντής,Μαγγανης, Μακρυγιάννης.



ΑΣ Βελβεντό
( Μπέμπης - Αντωνόπουλος )  Πάσχος, Τσιάμης, Παπατσιαρας (66 Ευαγγελόπουλος ), Πρασσος, Τέτος, Αργυρόπουλος, Κλιγγος, Ελευθεριάδης Β., Χρυσοστομίδης, Διβηκελης, Ευθυμιάδης.



Διαιτητής
: Κουτσωνας
Α βοηθός : Δεληζησης
Β βοηθός : Ζαφείρης.
παρατηρητής: Κοντός 












ρεπορτάζ

φωτογραφίες: Ionikos Ionikos


Σχόλια