ΑΕΠ Κοζάνης: Κι εκαρτέρει, κι εκαρτέρει…


Κι εκαρτέρει, κι εκαρτέρει…
Συνεχίζεται η αβεβαιότητα για το σύλλογο μας.
Καθώς έχουν κληθεί μέχρι τωρα 43!!!!!! ομαδες πανελλαδικά να δηλώσουν συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ 2 (μεταξύ αυτών όλες οι υποβιβασθείσες από τη Φουτμπολ Λιγκ ομάδες, Αστέρας Βλαχιώτη,  Απόλλων Πόντου και Ασπρόπυργος, και αρκετές από την Γ’ Εθνική που δεν πέτυχαν άνοδο) η μόνη ομάδα που δεν καλείται είναι η ΑΕΠ Κοζάνης.

Αδιανόητο μεν, αλλά όαχι για την Ελληνική πραγματικότητα.
Παρ’ όλα αυτά η οικογένεια της ομάδας μας, συνεχίζει υπομονετικά την προετοιμασία της, έστω και χωρίς πυξίδα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο προπονητής μας Ρομάν Ναντβόρνικ, παρακολούθησε χτες στην Κατερίνη τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Πιερικού και Ηρακλή.

Το περασμένο Σάββατο, η ΑΕΠ Κοζάνης,  κέρδισε σε φιλικό που έγινε στην Ελασσόνα την τοπική ομαδα με 2-1. Και τα δυο τέρματα σημείωσε ο νεοαποκτηθείς ΣΑΣΙΝΚΑ, που αναμένεται να αποτελέσει και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό.

aepfc.gr

Σχόλια

  1. Δεν μας είναι άγνωστο ότι υπάρχει βρομιά και δυσωδία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και για αυτό έχει φτάσει τόσο χαμηλά. Κάλεσαν όλες τις ομάδες της
    Φουτμπολ Λιγκ εκτός από την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης. Δεν είναι τυχαίο ο Θ. Ζαγοράκης έφυγε από την προεδρία της ΕΠΟ λέγοντας «Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Υπάρχουν μόνο ένοχοι. Όλοι μας φταίμε για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλοι μας φέρουμε μερίδιο ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.