Γ’ Εθνική: ΦΣ Κοζάνη – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-1 | φωτο - βίντεο


Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για την Κοζάνη στην έδρα της που, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Εδεσσαϊκό, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Κοζάνης Σάκη Παπαβασιλείου δεν συνοδεύτηκε από νίκη κι έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη χάσει έδαφος στην κούρσα για το κυνήγι της πρώτης θέσης.

Η Κοζάνη παρουσίασε σχεδόν την ίδια εικόνα με το παιχνίδι της πρεμιέρας, μία ομάδα με τεχνίτες παίκτες που αλλάζουν ωραία την μπάλα στο χώρο του κέντρου αλλά δυσκολεύονται να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μέσα στην περιοχή.

Κι ενώ με τον Εδεσσαϊκό η Κοζάνη είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα λόγω των συνθηκών της διαφαινόμενης ήττας, στο παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων δύσκολα κάποιος βρίσκει μία σημαντική ευκαιρία στα 90+ λεπτά.

Βέβαια της κόστισε ακριβά μία απερισκεψία του Μπάρο στο 32’ που είδε την κόκκινη κάρτα γιατί απώθησε αντίπαλο που κάτι του είπε, καθώς άφησε τους ερυθρόλευκους με 10 παίκτες για μία ώρα αγώνα. 


Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ήρθε στην Κοζάνη με σαφή αμυντική τακτική και πήρε τον βαθμό τον οποίο πανηγύρισε στο τέλος αν και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.


Η ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε δυνατά, με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα στο όριο του επικίνδυνου, με σφιχτή άμυνα, αλλά δεν φάνηκε να θέλει να επιτεθεί περισσότερο όταν απέκτησε αριθμητική υπεροχή.

Η Κοζάνη προηγήθηκε στο 25’ με εύστοχο πέναλτυ του Ιορδανίδη μετά από ανατροπή του Μπακάλη από τον Αβραμόπουλο.

Στο 32’ ήρθε η στιγμή της αποβολής του Μπάρο που άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι.

Μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Περτσιούνη στον Μπάρο, ο Γεωργίου πήγε πάνω από τον παίκτη της Κοζάνης και φαίνεται κάτι να του λέει, ο Μπάρο σηκώθηκε με φόρα και έσπρωξε τον Γεωργίου στο στήθος που βρέθηκε στο έδαφος πιάνοντας το πρόσωπο του.

Λίγο αργότερα ο Γεωργίου, που είδε την κίτρινη κάρτα, αντικαταστάθηκε προφανώς για να μην αποβληθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη, αν και με παίκτη λιγότερο, ανέβασε την απόδοση της και πίεσε τον Μ. Αλέξανδρο, χωρίς όμως να «πατάει περιοχή».


Ένα φάουλ του Παπαργυρίου στο 60’ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ήταν η καλύτερη της στιγμή.

Στο 65’ μπαλιά του Πιπιλιάρη στην πλάτη της άμυνας, ο Ζυγκερίδης μόνος απέναντι στον Κυριακίδη πλάσαρε άουτ για να χαθεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 73’ νέο σκληρό τάκλιν με τις τάπες του Αβραμόπουλου στον Μπακάλη, με τον διαιτητή να δείχνει μόνο την κίτρινη κάρτα.


Στο 76’ ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από μπαλιά του Kelo o Ιωακείμ Ζυγκερίδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Κοζάνης και με εναέριο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά και στις καθυστερήσεις η Κοζάνη προσπάθησε να πιέσει για το νικητήριο γκολ, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες.


Οι ερυθρόλευκοι πλέον ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με σημαντικές βαθμολογικές απώλειες αλλά η ομάδα έχει την ποιότητα για να ανακάμψει και με σκληρή δουλειά με τον νέο προπονητή αρχικά να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και στην συνέχεια να κυνηγήσει την άνοδο.

ΚΟΖΑΝΗ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπακάλης, Μπίντσης (62’ Μαυροματίδης), Καραγιάννης, Κωστούλας, Ιορδανίδης (79’ Τσώτσος), Μπάρο.


Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
(Δημήτρης Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Γεωργίου, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης (93’ Κατρανάς), Βασίλτσης (71’ Πετράκης), Μουρατίδης (46’ Kelo), Ζυγκερίδης (93’ Αρβανιτίδης).

Διαιτητής: Τζάμος (Καστοριάς).

Βοηθοί: Σιδερίδης (Καστοριάς), Χατζηβασιλείου (Μακεδονίας).










Σχόλια

  1. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!!!!
    Η Κοζάνη παραμένει στην ίδια (μέτρια προς κακή....) κατάσταση. Εκεί που λέγαμε όλα βαίνουν καλώς γυρίσαμε πάλι στο μηδέν ... Αδιόρθωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ κακή εικόνα ομάδας. Μετάνιωσα που πήγα στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.