Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 1-2 | φωτο - βίντεο

Με ήττα ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης ο Ατρόμητος, χάνοντας στην έδρα του από τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας με 1-2. 

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι τίμησαν τον προπονητή των φιλοξενούμενων Κώστα Τσαγκαλίδη, για την πολυετή παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό, όταν και από μια εξαιρετική κάθετη του Ξανθόπουλου, ο Αργυρόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Ανδρονικίδη και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Στο 17′ και έπειτα από ψηλή μπαλιά του Παναγιώτου στη πλάτη της άμυνας, ο Αργυρόπουλος κατεβάζει με το στήθος και πριν σουτάρει, τον ανακόπτει με αντικανονικό τάκλιν εντός περιοχής ο Ντάβες, με τον διαιτητή Καρατέρπο να λέει “παίζετε”. Στο 23ο λεπτό, ο Ξανθόπουλος περνάει μια κάθετη στον Αργυρόπουλο που περνάει τον αμυντικό των φιλοξενούμενων, αλλά το σουτ του αποκρούεται δύσκολα από τον Ανδρονικίδη σε κόρνερ. Στο 29′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σίσκου, ο Αργυρόπουλος παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα καταλήγει πάνω από την εστία της Άρδασσας. Τέλος, στο 35′ έπειτα από νέα εκτέλεση φάουλ, ο Αργυρόπουλος παίρνει και πάλι την κεφαλιά και σκοράρει από αντικανονική θέση με το γκολ να ακυρώνεται.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 63′ όταν και με όμορφη μπαλιά του Συμεωνίδη, ο Ζησιός βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Χατζησάββα γράφοντας το 1-1. Στο 83′ ο Γκόλης μπήκε στην περιοχή και έπεσε, με τον Καρατέρπο να μη διστάζει να υποδείξει πέναλτι. Ο Συμεωνίδης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε γράφοντας το τελικό 1-2.

Η οικογένεια του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του Μέγα Αλέξανδρου Άρδασσας Στέφανου Βασιλειάδη και στην οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του πατέρα του.

Ατρόμητος (Μαργιορίδης): Χατζησάββας, Παναγιώτου, Χαριτίδης, Τσίκας, Χαριτωνίδης, Μιχαηλίδης (70′ Κούσης), Δαμιανίδης (87′ Φίλκας), Ξανθόπουλος (78′ Λιόντας), Σίσκος, Μουρούζης (78′ Εμμανουήλ), Αργυρόπουλος.

Μέγας Αλέξ. Άρδασσας (Τσαγκαλίδης): Ανδρονικίδης, Κακουλίδης (54ο Γκόλης), Τσαγκαλίδης, Μωυσιάδης, Ντάβες (46ο Χαϊτίδης), Χαραλαμπίδης, Ε.Ρουσσάκης, Συμεωνίδης (90ο Κ. Εξακουστίδης), Α. Ρουσσάκης(73ο Α. Εξακουστίδης), Τσάρδας, Ποζίδης (54ο Ζησιός)



Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Τσιγγένης Μ., Αρσενίδου



 atromitos-ptol.gr 


Σχόλια