Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Ακαδημία Ποδ. Βοΐου – ΑΕ Κοζάνης 2-7 | φωτο - βίντεο


Α' ΕΠΣ Κοζάνης:   Ακαδημία Ποδ. Βοΐου – ΑΕ Κοζάνης  2-7
Εύκολο απόγευμα είχε η Α.Ε. Κοζάνης στην Νεάπολη όπου συνέτριψε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοϊου με το πλούσιο 2-7 για την 7η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

 
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με 11 ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν νεαροί.
 
Βασικός στην επίθεση για το Βόϊο έπαιξε κι ο τερματοφύλακας Τσέτσιλας που μάλιστα σκόραρε στο τελευταίο λεπτό.
 
Δυστυχώς μία άλλοτε δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της, φαίνεται ότι οδεύει προς την διάλυση, αν κρίνουμε από αυτόν τον αγώνα.
 
Γενικά το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας φέτος φαίνεται αρκετά υποβαθμισμένο, με κάποιες ομάδες που παλιότερα “έφτυνες αίμα” να τις κερδίσεις, να δείχνουν ιδιαίτερα αδύναμες.
 
Η Α.Ε. Κοζάνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για να το “καθαρίσει” από την αρχή, κάτι που έγινε λίγο μετά το 20λεπτο όταν σημείωσε το τρίτο της τέρμα.
 
Στο υπόλοιπο του αγώνα οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν σε ρυθμό ρελαντί, σημείωσαν άλλα τέσσερα γκολ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.
 
Το 0-1 πέτυχε ο αρχηγός Παναγιώτης Μαλούτας στο 13′ μ’ ένα περίεργο ψηλοκρεμαστό σουτ που πήρε πολύ ύψος και “κατέβηκε” την κατάλληλη στιγμή στα δίχτυα.
 
Ο ίδιος παίκτης με πέναλτυ στο 19′ έκανε το 0-2, μετά από “κλωτσιά” που δέχθηκε ο Μαλιόγκας από τον Μισαηλίδη μέσα στην περιοχή.
 
Το 0-3 έγινε στο 22′ μετά από ένα όμορφο ομαδικό γκολ, όταν η μπάλα γύρισε από αρκετά πόδια παικτών της ΑΕΚ, ο Μαρτιρόσοβ έκανε την σέντρα, ο Ντεμάϊ βρήκε την μπάλα που πήρε πορεία για να βγει κόρνερ αλλά ο Δημήτρης Μούκας την πρόλαβε και με προβολή εξ’ επαφής την έστειλε στα δίχτυα.
 
Στο 38′ ο Μιχάλης Μαρτιρόσοβ με σέντρα-σουτ από δεξιά έκανε το 0-4.
 
Στο 40′ ο Χρήστος Μαλιόγκας έκλεψε την μπάλα από τον Ντεμάϊ και με σουτ έγραψε το 0-5 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε σε ρυθμό προπόνησης, με τις ομάδες να παίζουν ελεύθερα.
 
Στο 50′ ο Αγγελος Κορκίδας γιόρτασε τα 18α γενέθλια του μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ με δυνατό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή στο “Γ” της εστίας.
 
Στο 65′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-6 με τον Θανάση Τσαλίκη που μπήκε στην περιοχή και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 88′ έγινε το 1-7 με ωραία κεφαλιά του Στέφανου Κρικέλη μετά από κόρνερ του Ευθυμιάδη.
 
Το σκορ έκλεισε στο 90′ μετά από πάσα του Τσαλίκη στον Τσέτσιλα που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Ετσι η Α.Ε. Κοζάνης έφτασε τους 13 βαθμούς ενώ την ερχόμενη αγωνιστική (8η) ακολουθεί το προγραμματισμένο της ρεπό.
 
Το Βόϊο παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς κι αν δεν αλλάξει κάτι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ
(Γιάννης Σαμαράς): Τουλιόπουλος, Ντεμάϊ, Αγκάστρα, Καρπόζηλος, Φουργκατσιώτης, Τσαλίκης, Μεταξάς, Χαραλαμπίδης, Τσάμης, Τσέτσιλας, Μισαηλίδης.
 
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
(Μάκης Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Μαρτιρόσοβ (46′ Παπαχαρίσης), Βουνοτρυπίδης (55′ Κρικέλης), Ευθυμιάδης, Πολυχρονιάδης, Ψιάνος, Μαλούτας, Μαλιόγκας, Ντούκα (46′ Τράϊκος), Γουρζουλίδης (46′ Κορκίδας), Μούκας (55′ Πεσλής).
 
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης.
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Πραχάλης.
 
 
 















aekozanis.gr

Σχόλια