Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΟ Κρόκου 3-3 | φωτο - βίντεο

Χορταστική ισοπαλία 3-3  στη Νέα Νικόπολη μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Μακεδονικού Κοζάνης  και του ΑΟ Κρόκου.

Οι φιλοξενούμενοι που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις προηγήθηκαν τρεις φορές με τον Μακεδονικό που για ακόμη ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοση του να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές.

Σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού η νεανική ομάδα του Κρόκου  θα μπορούσε να φύγει  ακόμα και με τους τρεις βαθμούς.

Ο Μακεδονικός μπορεί να είχε την κυκλοφορία και την ανούσια κατοχή, αλλά ο Κρόκος οπότε έφευγε στις αντεπιθέσεις ήταν φωτιά και λαύρα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δουλδούρα που πέτυχε χατ- τρικ και είχε  και δοκάρι.
 
Τα γκολ του Μακεδονικού πέτυχαν Σακαλής , Ζερβανταρίδης  και Σέχι.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 39' ατομική ενέργεια του Δουλδούρα που έφυγε στην αντεπίθεση και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 42' ο Σέχι στην περιοχή θα ανατραπεί και πέναλτι ..Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Σακαλής και κάνει το 1-1. Το γκολ ο Χάρης Σακαλής το αφιέρωσε στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Γιάννη Καραγιαννίδη  που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα 10 Αυγούστου του 2006. 


Στο 47' ο Σέχι στον Χαραλαμπίδη σουτ μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Παρίσης .

Στο 50' και 51' ο Κρόκος χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τον Δουλδούρα (κεφαλιά στο δοκάρι) και  με τετ α τετ του ίδιου παίκτη.

Στο 60' ο Δουλδούρας στην αντεπίθεση , περνάει και το Νατσιόπουλο και κάνει το 1-2

Στο 74' κόρνερ Μελισσινού και με κεφαλιά ο Ζερβανταρίδης  γράφει το 2-2.

Στο 84' λάθος της άμυνας του Μακεδονικού και ο Δουλδούρας κάνει το 2-3.

Στο 86' κεφαλιά πάσα Σακαλή στον Σέχι που με πλασέ γράφει το τελικό 3-3.



Μακεδονικός Κοζάνης
(Καραθανάσης) : Νατσιόπουλος, Χαραλαμπίδης, Δημητριάδης, Αντωνόπουλος, Δούμας (67' Μελισσινός) , Παπακωνσταντίνου (57' Τζιαναμπέτης) , Θεοδωρίδης (12'α. α. Ευθυμιάδης) , Γεωργιάδης, Ζερβανταρίδης, Σέχι, Σακαλής.


ΑΟ Κρόκου
(Τσιρέκας) : Παρίσης, Τουρτούρας, Σιδηρόπουλος, Καρανάνος, Καπλάνογλου Π., Καπλάνογλου Δ., Βουτσίδης (86' Δινόπουλος) , Δράκος (58' Μανιάκας) , Δουλδούρας, Καρανάνος (80' Καραφουλίδης) , Κουτσούκης.


Διαιτητής
: Κρικέλης
Βοηθοί : Πανυτσίδου, Πελετίδης

 




Σχόλια