Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΣ Βελβεντό - Δόξα Βερμίου Πύργων 3-4


Χορταστικό παιχνίδι με πολλά τέρματα έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Πλατανορρεύματος ανάμεσα σε Βελβεντό και Δόξα Βερμίου Πύργων με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 3-4.
Το φιλμ του αγώνα
3ο  λεπτό: Σέντρα του Πουλτίδη, σουτ του Κοσμίδη από το ύψος της περιοχής η μπάλα θα κοντραρει σε αμυντικό και θα περάσει κόρνερ.
 
9ο  λεπτό: Φάουλ του Μπέσα κεφάλια του Διβηκέλη η μπάλα θα πάρει πορεία προς τα δίχτυα παρά την προσπάθεια αμυντικού να την διώξει χωρίς να τα καταφέρει και θα ανοίξει το σκορ 1-0.
 
15ο  λεπτό: Φάουλ του Βαγκόπουλου, πλασέ του Νίκου και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
 
20ο  λεπτό: Κάθετη του Διβηκέλη στον Ευαγγελόπουλο, ο τελευταίος θα περάσει και τον τερματοφύλακα Τσιτλαχίδη και με διαγώνιο πλασέ θα κάνει το 2-1.
 
33ο  λεπτό: Φάουλ του Σιδηρόπουλου η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του Τσιάμη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και θα γίνει το 2-2.
 
44ο  λεπτό: Κόρνερ Μπέσα, κεφάλια Μαλούτα η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
 
58ο  λεπτό: Κάθετη του Πουλτίδη στον Σιδηρόπουλο που θα πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 2-3.
 
60ο  λεπτό: Κάθετη του Ελευθεριάδη στον Τέτο  Δ, θα σουτάρει ο τελευταίος θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας, θα πάρει το ριμπάουντ ο Ευαγγελόπουλος ο οποίος θα περάσει έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει σε 3-3.
 
65ο  λεπτό: Κάθετη Διβηκέλη στον Ευαγγελόπουλο, θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, θα σουτάρει και θα αποκρούσει με τα πόδια ο Τσιτλαχίδης σε κόρνερ.
 
74ο  λεπτό: Κάθετη του Σιδηρόπουλου στον Χόχντζα, θα πλασάρει αλλά θα αποκρούσει αυτή την φορά με τα πόδια σε κόρνερ ο Τσιάμης.
 
81ο  λεπτό: Σουτ του Σιδηρόπουλου από το ύψος της περιοχής, θα αποκρούσει με τα πόδια σε κόρνερ ο Τσιάμης.
 
89ο  λεπτό: Κάθετη Σιδηρόπουλου στον Νίκου όπου θα πλασάρει εύστοχα κάνοντας το τελικό 3-4.
 
Συνθέσεις :
ΑΣ Βελβεντό (Μπέμπης-Αντωνόπουλος): Τσιάμης, Ελευθεριάδης, Πράσσος, Μαλούτας, Τέτος Στ, Αργυρόπουλος, Μπέσας, Χρυσοστομίδης, Ευαγγελόπουλος, Διβηκέλης, Τέτος Δ. (90’ Τσιφτσιάν).
 
Δόξα Βερμίου Πύργων (Καραγεωργίου):  Τσιτλαχίδης, Φερχάτι, Ιγνατίδης, Λεμονής, Πουλτίδης Γ., Βαγκόπουλος, Νίκου Γ( 92’  Γκαλαφάγκας), Χόχντζα, Κοσμίδης, Σιδηρόπουλος, Πουλτίδης Αλ. (86’  Νίκου Ιωάννης ).
 
Διαιτητής : Τσιμεντερίδης
Α’  βοηθός : Γάτσου
Β’  βοηθός: Τζιαμπάζης




Σχόλια