ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 30/10/2021

 
Μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας έμεναν Παναργειακός και Δόξα Κορησού μετά την ολοκλήρωση των σημερινών αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας (Miss Kid) της ΕΠΣ Καστοριάς. Απομένει το παιχνίδι της Καστοριάς 1980 με τον Ηρακλή Πολυκάρπης.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Παναργειακού έκανε το 3 στα 3 επικρατώντας αυτή την φορά του ΑΟ Κάστωρ -εκτός έδρας- με σκορ 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Κυδωνάκη (0-1) και στο 43′ διπλασίασαν τα τέρματά τους (0-2) με τον Κώζαρη. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 84ο λεπτό του αγώνα ο Μπαράκης (0-3).

Την τρίτη σερί νίκη πέτυχε και η Δόξα Κορησού, κόντρα στην ΑΕ Γραμμοχωρίων -επίσης εκτός έδρας- με 0-1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουζίνας στο 17′, χάριν στο οποίο οι «μαυραετοί» πανηγύρισαν την νίκη και πλέον βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παναργειακό.

Αήττητη παρέμεινε η Αστραπή Μεσοποταμίας -που όμως έχει μια ισοπαλία- παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της από την Δόξα Αμπελοκήπων με το ευρύ σκορ 6-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν κεφάλι στο σκορ (1-0) έπειτα από αυτογκολ του Σουκαλόπουλου στο 10ο λεπτό του αγώνα, στο 13′ ο Ταρέλι έκανε το 2-0, δύο λεπτά αργότερα (15′) ο Παλαιοδήμος το 3-0, στο 44′ ο Κοκοβίδης το 4-0, ενώ στο 45′ ο Καραμανίδης Γρ. με πέναλτι ανέβασε τον πήχη του σκορ στο 5-0.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-1 με τον Ν. Μιχαλόπουλο στο 54′, ενώ το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 63′ ο Ταρέλι.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΣ Νταηλάκης και αυτή εκτός έδρας, κόντρα στην ΑΕ Βιτσίου με 0-1.

Το γκολ για την ομάδα του Νταηλάκη πέτυχε στο 21′ ο Κυριάκης Σαββόπουλος, ενώ το συγκρότημα από το Τοιχιό έμεινα με 10 παίκτες καθώς στο 80′ ο τερματοφύλακας δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Πρώτη νίκη για φέτος και για τον Γράμμο Μαυροχωρίου, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας Βογατσικού.

Έπειτα από ένα ημίχρονο που κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει, οι «κυανόλευκοι» του Μαυροχωρίου ευτύχησαν να προηγηθούν στο 57′ με τον Ντάνι Χίσκα (1-0), ενώ το δεύτερο γκολ του Γράμμου πέτυχε στο 63′ ο Αποστόλου Ι. (2-0).

Τέλος για να ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική απομένει το αυριανό ματς της Καστοριάς 1980 με τον Ηρακλή Πολυκάρπης (αύριο Κυριακή), ενώ ρεπό σήμερα είχε η ομάδα της Πενταβρύσου.

πηγή: διαβάστε περισσότερα  στο sentra.com.gr 


Σχόλια