Κατάθεση ψυχής από τα κορίτσια του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καστοριάς - τα αποτελέσματα στον βόρειο όμιλο της Α' Εθνικής | φωτο - βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις

 


Κατάθεση ψυχής από τα κορίτσια του Γυναικείου Ποδοσφαιρικού Ομίλου Καστοριάς στο Κλεάνθης Βικελίδης,   που δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα!

στιγμιότυπα του αγώνα https://www.youtube.com/watch?v=hJuBk3fhDko


Στο πρωτο ημίχρονο το θέαμα ήταν φτωχό χωρίς ξεκάθαρες φάσεις για γκολ με τον Άρη να εχει την πρωτοβουλία και να απειλεί κυρίως με κόρνερ και σέντρες από τα πλάγια!

Στο δεύτερο ημίχρονο κι δυο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους με το παιχνίδι να αποκτά άγρια ομορφιά και τον Άρη να συνεχίζει να έχει την υπέροχη!


Οι Κίτρινες έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής της Πρόξενου με κόκκινη κάρτα στο 60' και έχοντας σε μεγάλη μέρα την διεθνή Σέρβα Jasna Djordjevic που πέτυχε χατ-τρικ με στατικές φάσεις (κόρνερ,φάουλ και πέναλτι),ενώ και οι Καστοριανές προηγήθηκαν στο σκορ με την Νικόλ Τζιάρα ύστερα από πάσα της Μπασούρη ενώ είχαν και ένα δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μάρκου!!


Στη συνέχεια ο Άρης χωρίς να γίνεται απειλητικός στη ροή του παιχνιδιού κατάφερε να πετύχει 3 τέρματα από στημένες μπάλες καθώς σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, απευθείας χτύπημα φάουλ και εκτέλεση πέναλτι με την ομάδα μας να αμφισβητεί τόσο την ύπαρξη φάουλ όσο και το χέρι που σφυρίχτηκε η παράβαση πεναλτι!



Στη κάμερα του INSPORT.GR μίλησαν οι Χριστιάνα Βήκα και Χαρά Παπαδοπούλου από πλευράς γηπεδούχων και η Ιωάννα Φασίδου από τις φιλοξενούμενες. Επίσης δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του ΓΠΟ Καστοριάς κ.Χρήστος Καλύβας.

https://youtu.be/uzgZtPO1LPk



Ο ΓΠΟ Καστοριάς  ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ιδιαίτερα την Ρία Κολλήγα για την θερμή φιλοξενία!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  

2η αγωνιστική 
Γιάννενα WFC-ΑΕΛ 1964 0-3
Άρης Θ.-ΓΠΟ Καστοριάς 3-1
Δόξα Δράμας 2016-ΠΑΟΚ 0-1
ΘΕΟΝΗ Τρίκαλα 2011-Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου Αναβολή
Ρεπό:Ελπίδες Καρδίτσας
 
Επόμενη αγωνιστική(3η)
ΓΠΟ Καστοριάς-Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου
Ελπίδες Καρδίτσας-Άρης Θ.
ΠΑΟΚ-ΘΕΟΝΗ Τρίκαλα 2011
Γιάννενα WFC-Δόξα Δράμας 2016
Ρεπό: ΑΕΛ 1964

πηγη: ΓΠΟ Καστοριάς 
βίντεο και φωτο : INSPORT.GR 

Σχόλια