Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΣ Φλώρινα: «Φυτεύοντας ένα δέντρο φυτεύεις την ελπίδα» | φωτο

 

Με το σύνθημα αυτό πραγματοποιήθηκε η 3η δενδροφύτευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021. Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου μετά από περίπου 3 μέρες συνεχόμενης βροχόπτωσης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Φλώρινας για μία διαφορετική αυτή τη φορά προπόνηση.

Η μέρα περιλάμβανε δενδροφύτευση και καλλωπισμό στους χώρους γύρω από το μεγάλο και το μικρό βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ. Οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιρίστριες του ΠΑΣ Φλώρινα με τα απαραίτητα εργαλεία για την δενδροφύτευση συμμετείχαν για άλλη μία φορά σε ημέρα οικολογικής συνείδησης που διοργανώνει ο σύλλογος.



Οι ομάδες Κ12, Κ10, Κ8, Κ6 και Κοριτσιών φύτεψαν περισσότερες από 30 ρίζες και περιποιήθηκαν τον χώρο εκμεταλλευόμενοι τη αγωνιστική διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Φλώρινας, με την ελπίδα ότι σε λίγα χρόνια θα απολαμβάνουν την ομορφιά, τη δροσιά και την σκιά που θα προσφέρουν στο χώρο που προπονούνται.

Ο σύλλογος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ δείχνει για άλλη μία φορά ότι πέρα από την αθλητική εκπαίδευση προσπαθεί να προσφέρει πολύπλευρα στην διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων στους αυριανούς αθλητές αλλά και πολίτες της πόλης μας.


Οι αθλητικές δραστηριότητες της Ακαδημίας συνεχίζονται αύριο Κυριακή με την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης με την Κ16 να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Κοίλων και την Κ14 τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας.


Σχόλια