Γ’ Εθνική: Δεύτερη στροφή με Δυτικομακεδονικό ντέρμπι Καληράχης ΑΕΠ - Να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα της θέλει η Κοζάνη κόντρα στα Τρίκαλα Ημαθίας

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αυτό  το Σαββατοκύριακο με την 2η  αγωνιστική

Δύσκολα   παιχνίδια περιμένουν  τις τρεις  Δυτικομακεδονικές ομάδες,  όπου καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και αγωνιστικό πάθος,  είτε για  να συνεχίσουν τα θετικά  αποτελέσματα,  είτε για  να ρεφάρουν με βαθμό ή βαθμούς  τις απώλειες της πρεμιέρας.

Δυτικομακεδονικό ντέρμπι στα Γρεβενά.
Η ΑΕΠ με κεκτημένη ταχύτητα μετά το επιβλητικό διπλό μέσα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων παίζει στα γειτονικά Γρεβενά με τον επικίνδυνο Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης .
Οι Πόντιοι   παρά την πικρία τους από τη μη συμμετοχή στη SL 2 ,έδειξαν στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους μια πολύ σοβαρή και δυνατή  ομάδα.
 Στα Γρεβενά γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και πάνε  για τη δεύτερη σερί τους εκτός έδρας νίκη .
Από την άλλη  ο  εντυπωσιακός  και πάντα επικίνδυνος Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης  έδειξε μέσα στα Γιαννιτσά πως δε θα είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν αντίπαλο.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΠ έχει την πίστη και τις δυνατότητες να κυνηγήσει το τρίποντο και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Η πρεμιέρα για την Κοζάνη και η εντός έδρας ήττα από τον Εδεσσαϊκό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ατυχή και δεν ήταν  η  ιδανική για τους ερυθρόλευκους, η εμφάνιση όμως  και η εικόνα της ομάδας ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε υποσχέσεις για καλύτερες ημέρες στη συνέχεια

Άπαντες στην Κοζάνη  πιστεύουν στη νίκη με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων Ημαθίας εντός έδρας, αρκεί να μην έχουν την  ατυχία και την αστοχία της προηγούμενης αγωνιστικής
Με  συγκέντρωση , προσήλωση στο στόχο  και την βοήθεια του κόσμου της που είναι σίγουρο πως θα την έχει  θα τα καταφέρει να τσιμπήσει τους πρώτους τρεις βαθμούς της.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

2ος Όμιλος
 2η  αγωνιστική   
ΦΣ Κοζάνη - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Μακεδονικός - Ποσειδών Μηχανιώνας
Εδεσσαϊκός - ΟΦ Αγίου Ματθαίου
ΑΕ Λευκίμμης - Ηρακλής Αμπελοκήπων
Θύελλα Σαρακηνών - ΑΣ Γιαννιτσά
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - ΑΕΠ Κοζάνης

Σχόλια