Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ηρακλής Δρεπάνου – Απόλλων Ακρινής 0-5 | φωτο - βίντεο

 

Ο Απόλλων …. σάρωσε τον Ηρακλή  !!!
Ένας φοβερός και τρομερός Απόλλων  ισοπέδωσε τον Ηρακλή  με σκορ  5-0. Η ομάδα της Ακρινής  πέτυχε μια ευρεία νίκη επί της  αποδεκατισμένης  ομάδας του Δρεπάνου που κατέβηκε να αγωνιστεί με 9 παίκτες. 

Το χορό των γκολ άνοιξε ο Νατσιόπουλος, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έκανε τα τέρματα δύο ο Καραφυλλίδης. Στη συνέχεια στο β’ ημίχρονο δύο γκολ πέτυχε ο Πουτογλίδης και τέλος ο Μιστίκ – Γιώργος Παπαδόπουλος με ένα πολύ ωραίο γκολ έκανε τα τέρματα 5. 

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα του Ηρακλή,  Μήτσιου Π. Ο τραυματισμός του δεν τον άφησε να συνεχίσει  το έργο του… όπως το ξεκίνησε! 



 

Ηρακλής Δρεπάνου
(Ζαφειρίου): Μήτσιος Π., Μιχαήλικ, Μήτσιος Χρ., Διαμαντίδης, Χατζημιχαήλ, Γεωργιάδης, Αποστολίδης, Ανδρέογλου, Χαλβατζής ,
Λουμπουτσός, Μωυσιάδης.
 

Απόλλων Ακρινής
(Ατματζίδης): Κοτσαλίδης, Κωνσταντινίδης (53’ Παπαδόπουλος Γ.), Πεχλιβανίδης, Ευθυμιάδης, Νατσιόπουλος (46’ Αποστολίδης), Καραφυλλίδης, Μακρής, Πουτογλίδης, Καζαντζίδης (46’ Λάσκαρης), Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Ι.
 
Διαιτητής: Τσούλης
Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Σπέντζας
Παρατηρητής: Τσαλίδης



Σχόλια

  1. Να ενημερωσω οτι τερματοφυλακας του Ηρακλη ηταν ο Μητσιος Π και οχι ο Λουμπουτσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.