Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΜΣ Γαλατινής - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 0-8 | φωτο

 


Με ανεβασμένη ταχύτητα μετά τη νίκη κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης, ο Ατρόμητος πέρασε με ευκολία από την Γαλατινή κόντρα στην τοπική ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν ευκαιρίες, με τον Αργυρόπουλο στο 15′ άνοιξε το σκορ, όταν και το δυνατό αριστερό σουτ βρήκε εστία. Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος είχε δύο δοκάρια με κεφαλιά του Αργυρόπουλου και δυνατό σουτ του Παναγιώτου, ενώ στο 32ο λεπτό ο Λόφτσαλης με όμορφη εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός. Πιο συγκεκριμένα, στο 53′ ο Λόφτσαλης με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ έγραψε το 0-3, στο 67′ ο Μουρούζης αύξησε τη διαφορά στα 4 γκολ ενώ στο 60′ ο Ξανθόπουλος με κοντινό σουτ έβαλε το 5ο γκολ της ομάδας του. Στο 73ο λεπτό ο Γκώγκος με γυριστή κεφαλιά σκόραρε για το 0-6 και δύο λεπτά αργότερα ο Δαμιανίδης με μακρινό δυνατό σουτ έκανε 0-7. Τέλος, στο 88′ ο Μιχαηλίδης με κοντινό σουτ έγραψε το 0-8 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με την νίκη αυτή, ο Ατρόμητος έφτασε τους 11 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός έδρας κόντρα στον πρωτοπόρο Αλιάκμων Αιανής, το Σάββατο 27/11 στις 15:00.

ΑΜΣ Γαλατινής (Κασικτσόπουλος): Καραγεώργος, Τσιολάκης, Τσιούκρας, Καλτσούνης (73΄Μάντζιαρης), Ηλίας (73΄Μπούρμπουλας), Τσακμάκης, Λαζόγκας (37΄Βουσιάνας Ι.), Καραμούζης, Γιάννης, Βουσιάνας Δ.


Ατρόμητος (Μαργιορίδης): Χατζησάββας, Λιόντας (64′ Τσαγκαλίδης), Χαριτίδης, Τσίκας (64′ Εμμανουήλ), Παναγιώτου, Σαρρής, Δαμιανίδης, Μουρούζης (64′ Παντζούρης), Ξανθόπουλος, Αργυρόπουλος ( 64′ Μιχαηλίδης), Λόφτσαλης (64′ Γκώγκος)

Διαιτητής: Τσάνης Α.

Επόπτες: Βασιλειάδης, Βαρδιάμπαση

atromitos-ptol.gr



Σχόλια