Γ' Εθνική: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - ΑΕ Λευκίμμης 1-1 | φωτο


Ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1) ήταν το ελάχιστο που δικαιούταν ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λευκίμμη. Οι Γρεβενιώτες ήταν σαφώς καλύτεροι έχασαν περισσότερες ευκαιρίες, ενώ διατύπωσαν και πάλι παράπονα για τη διαιτησία. Στο 9’ ο Πάλλας είχε σουτ άουτ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 30’ ο Θεοδωράκης με σουτ έκανε το 0-1. 

Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως προηγήθηκε φάουλ στον Κοτσαντίσογλου. 

Η ισοφάριση ήρθε άμεσα για την Καληράχη και πιο συγκεκριμένα στο 31’.με τόν ΠάλλαΣτο β’ η ομάδα των Γρεβενών πίεσε, έχασε ευκαιρίες για το 2-1, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. 

Στο 57’ η κεφαλιά του Πάλλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και παρόμοια φάση στο 70’. Στο 86’ η Καληράχη έχασε νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Λιάκο.


ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Χαματάι, Σάλλα, Κοτσαντίσογλου, Μπαλίτσας (80’ Λιάκος), Στεργιόπουλος, Πάλλας, Τσικόπουλος (60’ Συράκος), Ρούσσης, Αποστόλου.


ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης): Γκάκος, Γρηγοριάδης (59’ Φράγκου), Κωστακιώτης, Πουλημένος, Ματσοβίλα, Κιπτίου, Βασιλάκης, Πανταζής, Θεοδωράκης, Γεωργακόπουλος, Αρμενάκης.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ






































ktinotrofikos.blogspot.com

Σχόλια