Μάκης Μιχαηλίδης: “Γιατί θα έπρεπε η ομάδα να πληρώσει 100+ ευρώ για διαιτητές από Θεσσαλονίκη ενώ είχαμε στην Κοζάνη”

 


Ο Μάκης Μιχαηλίδης με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στους ορισμούς των διαιτητών και της γραμματείας, οι οποίοι ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη και η ομάδα πλήρωσε περισσότερα από 100 ευρώ ενώ στις κερκίδες όπως αναφέρει υπήρχαν δύο διαιτητές και διαπιστευμένοι  γραμματείς από Κοζάνη.

Δείτε τι αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης:

“Θέλω νά γράψω για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αξιουπολη για τούς ορισμούς αλλά και γενικά Δυο διαιτητές από Κοζάνη διαπιστευμένοι στη κερκίδα παρακολουθούν και το παιγνίδι  σφυρίζουν δύο διαιτητές από Θεσσαλονίκη. 

Δύο διαπιστευμένοι  γραμματείς από Κοζάνη στην κερκίδα και στην γραμμάτια κάθεται γραμμάτια από Πτολεμαΐδα. Αναρωτιέμαι γιατί, Θα έπρεπε ή ομάδα να πληρώσει 100+€  επιπλέον όταν άρχισε να συζητιέται ότι κάποιες ομοσπονδίες μπορεί και από φέτος να αναλάβουν τα έξοδα αυτά . 

Σίγουρα δεν γίνεται κάτι σκόπιμα αλλά αν υπάρχει ή δυνατότητα θα πρέπει να γίνεται καλύτερη κατανομή. Ζούμε όλοι την αβεβαιότητα της πανδημίας και των μεταλλάξεων ή κοινωνία και οι μικροί χορηγοί δυσκολεύονται για τα δικά τους έξοδα πολύ περισσότερο για να βοηθήσουν της ομάδες Το μητρώο στη ΓΓΑ είναι σε πλήρη εξέλιξη .

Το τοπίο έχει καθαρίσει πλήρως παραμείνει πλέον στο χώρο το υγιές κομμάτι του κάθε αθλήματος και περιμένει την βοήθεια την συμπαράσταση όλων των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υγεία και διέξοδο στους νέους αλλά και  ενδιαφέροντα σε όσους μας παρακολουθούν. ΥΠΟΜΟΝΗ αγαπάμε το Χάντμπολ και συνεχίζουμε!!!”

πηγή: maksports.gr

Σχόλια