Γ' Εθνική: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών - Ποσειδών Μηχανιώνας 2-0 | φωτο

Πρώτο τρίποντο για Καληράχη
Την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης, ο οποίος επιβλήθηκε δίκαια με 2-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Ανώτεροι οι Γρεβενιώτες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έφτασαν στη νίκη χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσαν λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 40’ ο Σάλλα κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Κοτζαντίσογλου και έκανε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ήταν ο Μπόζιαρης αυτός ύστερα από πάσα του Κοτζαντίσογλου σκόραρε για το τελικό 2-0.

 Νωρίτερα μόλις στο 1’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Κοκκινίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Ιγνατίδη. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Κοτζαντίσογλου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης (70’ λ.τρ. Παπανικολάου), Κωτσούλας, Χαματάι (72’ Δραγατσίκης), Συράκος (68’ Πάλλας), Κοτζαντίσογλου (68’ Λιάκος), Σάλλα, Μπαλίτσας, Αποστόλου, Ρούσσης, Στεργιόπουλος, Μπόζιαρης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Κάλφας): Παπαδόπουλος, Παϊραζίδης (46’ Τουλής), Προκοπίου (68’ Δεληγιαννίδης), Λαγόντσος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Ντούνγκα (85’ Σεμπαστιάν), Κουκουλέκης (74’ Τσακιρίδης), Ιγνατίδης, Ξανθόπουλος, Ρούσκος.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ







































φωτογραφίες: 

Σχόλια