ΣΕΑ Κοζάνης: 2η νίκη για τις γυναίκες - Αήττητος ο PABLO ZAPATA

 


 2η νίκη για τις γυναίκες  του ΣΕΑ Κοζάνης -  Αήττητος ο  PABLO ZAPATA

 



2η νίκη για τις γυναίκες   

Στη Φλώρινα ταξίδεψε η γυναικεία μας ομάδα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, όπου αντιμετώπισε αρχικά τον πρωτοπόρο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και ηττήθηκε 0-3 από την ανώτερη καβαλιώτικη ομάδα. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τον ΘΕΡΜΑΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και επικράτησε με 3-2 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Η ομάδα μας έτσι αγκάλιασε την 3η θέση του ομίλου. Αγωνίστηκαν οι Παυλίδου Ε., Καμπορούδη Χ. και Καπαγιαννίδου Ν.

 


Αήττητος ο  PABLO ZAPATA

Έκανε το ντεμπούτο του και μας ενθουσίασε με το ταλέντο, την αγωνιστικότητα και το ήθος του ο νεοαποκτηθείς ισπανός της ομάδας μας Pablo Zapata. Παρ’ όλο που κατάφερε το απόλυτο των νικών απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, η ομάδα μας κάμφθηκε και στους δύο αγώνες που έδωσε με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΣΟΝΑ ΒΟΛΟΥ με σκορ 2-3.

 

Αγωνίστηκαν οι Παναγιωτίδης Α., Σταματίου Α., Σόντρας Α. και Zapata P.. Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του συλλόγου μας στην Κοζάνη. Φιλοξενήθηκαν οι ομάδες ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΙΑΣΩΝ ΒΟΛΟΥ και ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, στα πλαίσια της 6ης και 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας.



 Το ενδιαφέρον της ομάδας μας πλέον εστιάζεται στους τρεις εναπομείναντες αγώνες και βέβαια στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή μας στην κατηγορία.

Σχόλια