Πολλά παράπονα της Κοζάνης 2004 για τη διαιτησία του κ Τσάνη - Ευχαριστίες για τη φιλοξενία του Εθνικού Βατερού

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ Τσάνη  εξέφρασε με ανακοίνωση της  η διοίκηση της Κοζάνης 2004 μετά το τέλος του αγώνα Εθνικός Βατερού - Κοζάνη 2004, 0-0 .

Αναλυτικά : 

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας και τα παράπονα μας για την κακή διαιτησία εις βάρος μας .

Ο κ. Τσάνης   υπέπεσε σε σωρεία λαθών που λίγο έλλειψε να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Έχασε εντελώς τον έλεγχο, το παιχνίδι οδηγήθηκε σε μεγάλες διακοπές διακόπτοντας έτσι και τον ρυθμό των παικτών, φόρτωσε με  κάρτες  τους ποδοσφαιριστές μας με αποκορύφωμα και τις δύο κόκκινες σε Παπαρίζο και Μαρούδη αφήνοντάς μας με εννιά παίκτες για αρκετό χρονικό διάστημα .  Ο κ Τσάνης έκλεισε τα μάτια και σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι στερώντας μας έτσι την ευκαιρία να σημειώσουμε κάποιο τέρμα .Γενικά με τις αποφάσεις του εκνεύρισε την ομάδα μη μπορώντας να αποδώσει τα αναμενόμενα.Σ ένα καθοριστικό ματς και σε μια δύσκολη συνέχεια χάνουμε δύο ποδοσφαιριστές μας μετά τις αυστηρές αποφάσεις του ρέφερι Κρίμα ..

Τελειώνοντας θέλουμε να  εκφράσουμε μια απορία και μια συμβουλή 

Στο σύνδεσμο διαιτητών   αυτό θεωρούν μέλλον της Κοζανίτικης  διαιτησίας;

 Επειδή βλέπουμε τελευταία πολλά διαιτητικά σφάλματα καλό θα ήταν οι διαιτητές μας να προβούν σε εντατικά μαθήματα διαιτησίας γιατί είναιπλεον ξεκάθαρο  ότι υστερούν.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Εθνικού Βατερού για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.