Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Περδίκκα - Βυζαντινός Αετός 3-0 - Είχε Ζαχαριάδη αρχηγό και σκόρερ ο Περδίκκας - Τιμήθηκε για την αυτοθυσία που επέδειξε ο Παναγιώτης Παρίσης

Δίκαιη και καθαρή  νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στον Βυζαντινό Αετό πέτυχε η ΑΕ Περδίκκα .
Έγινε ένα  καλό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες.Το σκορ για τον Περδίκκα άνοιξε ο Γιώργος  Λυπηρίδης  με διαγώνιο σουτ μετά από μπαλιά 25 μέτρων του Σοϊλεμέ στην πλάτη της άμυνας.
Με το σκορ στο 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο  μετά από κόρνερ του Λυπιρίδη στο 69'  ο Ζαχαριάδης με άπιαστη κεφαλιά  έκανε το 2-0. 
Στο 72' μετά από κόρνερ από δεξιά πάλι ο Ζαχαριάδης με κεφαλιά - κανονιά έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Βυζαντινού Αετού. 

Άριστη η διαιτησία του κ. Καρατέρπου με βοηθούς τους κ.κ. Τσιγγένη και Κάμπερ 

ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Αρβανιτάκης, Στογιάννης, Βλάχος Σπ., Τσιντός, Ζαχαριάδης, Σοϊλεμές, Βλάχος Θ., Βλαδίκας Θ. (46' Ραμπελης), Λυπιρίδης, Βλαδίκας Δ. (30' Καζαντζίδης), Ακριτίδης (65' Πέρης). 

Βυζαντινός Αετός (Σάκκος): Κάμπερ, Θεοδωρίδης (65' Δασκαλίδης), Δεληγιάννης (60' Σουλιάδης), Ντίνας (75' Βασιλειάδης), Καραγιαννάκος, Σαββίδης (75' Τριανταφυλλίδης), Βλάχου (75' Μαρασί), Τσεμπερλίδης, Ταγγίδης, Μεντεκίδης, Χατζηπαναγιωτίδης. 


Ο Πέρδικκας τίμησε τον Παναγιώτη Παρίση 

Ο πρόεδρος της ΑΕ Περδίκκα κ. Ευστάθιος Τιμωνίδης και ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας Κωνσταντίνος  Μίχος παρουσία και του ταμία της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Δίκα Ιωάννη, τίμησαν τον κ. Παναγιώτη Παρίση του Νικολάου για την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση που επέδειξε στο επεισόδιο που συνέβη στη  Δ.Ο.Υ Κοζάνης τον Ιούλιο του 2020.








Σχόλια