Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Εράτυρας - Εθνικός Βατερού 3-2

Τρίτη συνεχόμενη νίκη με μεγάλη ανατροπή για την ομάδα της Εράτυρας στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης απέναντι στον Εθνικό Βατερού.

Η φιλοξενούμενη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα και να διπλασιάσει τα τέρματα της στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Η Αναγέννηση Εράτυρας παρά τα δύο γκολ που δέχτηκε νωρίς στον αγώνα, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 44ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Μπούρτζου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ανέβασε στροφές πιέζοντας για το δεύτερο γκολ και την ισοφάριση η οποία ήρθε με άπιαστη κεφάλια του αμυντικού Δολαπτσόπουλου Σωκράτη στο 60ο λεπτό του αγώνα. 

Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα είναι και το τελικό σκορ του αγώνα, ο Τσιόρκας Τάσος είχε άλλη άποψη και με ιδανικό πλασέ στο δεξί ''γάμα'' της εστίας ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή και έδωσε το τρίποντο στην Εράτυρα και την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία σε όλους τους αθλητές και προπονητή κ.Τσαουσίδη Στάθη  του Εθνικού Βατερού.

Επόμενος αγώνας πάλι εντός έδρας με την ομάδα του Περδίκκα την Κυριακή 5/12/2021.

Σχόλια