Ανακοίνωση Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης: Στηρίζουμε το μέλος μας μετά την αναίτια επίθεση που δέχθηκε - Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε μορφή βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα.


Οι διαιτητές ποδοσφαίρου του Συνδέσμου - Επς Κοζάνης καταδικάζουμε τα γεγονότα που συνέβησαν τόσο εντός γηπέδου μετά τη λήξη του αγώνα της 27-11-2021 στο γήπεδο Λευκόβρυσης μεταξύ των ομάδων Αε Κοζανης - Εορδαικός, όσο και εκτός το βράδυ της ίδιας μέρας έξω από καφετέρια της Πτολεμαίδας.

Τέτοιες συμπεριφορές τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αποδεκτές από κανέναν που ασχολείται με τον αθλητισμό.

Έπειτα λοιπόν από την εξύβριση - απειλή που δέχθηκε το μέλος της Ένωσης μας εντός γηπέδου, αλλά ακόμα περισσότερο μετά τον ξυλοδαρμό του από τον ίδιο ποδοσφαιριστή (που τον είχε νωρίτερα απειλήσει ότι θα το κάνει) με ομόφωνη απόφαση του σώματος των διαιτητών και τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Δ Επς Κοζάνης, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και συμπαράστασης στο μέλος μας, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε σε αγώνες από σήμερα μέχρι και την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 4-5/12/2021.

Κατανοούμε ότι σίγουρα θα στεναχωρήσουμε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κοζάνης αν δεν υπάρξει αγωνιστική δράση αυτό το χρονικό διάστημα. Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι ο υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος κόσμος θα κατανοήσει την απόφασή μας με την οποία:

1. Στηρίζουμε το μέλος μας μετά την αναίτια επίθεση που δέχθηκε.

2. Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε μορφή βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα.

3. Δίνουμε ένα μικρό χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας πρώτα σε εμάς τους διαιτητές αλλά και σε παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και γενικά σε όλους όσοι ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να σκεφτούμε αν αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε.


Με εκτίμηση

Οι διαιτητές ποδοσφαίρου

Συνδέσμου - ΕΠΣ Κοζάνης

Σχόλια

  1. Η αποχή σας θα ισχυσει και σε ορισμους σας ψηλοτερες κατηγοριες ; Τι φταινε ολες οι ομαδες ; Ας μη σφυριζατε την ομαδα του ποδοσφαιριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε ..Την επομενη αγωνιστικη ας μη κατεβουν οι ομαδες να παιξουν διαμαρτυρομενες για τη διαιτησια και για τα ακριβα εξοδολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σα φταίει το γομάρι και βαράτε το σαμάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποχή και στα παιχνίδια εθνικών κατηγοριών να φανταστώ Η η στήριξη είναι μόνο για τα τοπικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Εορδαΐκος τι εχει να πει μετά κι απ αυτή την εξέλιξη ? Την πληρώνουν όλες οι ομάδες χωρίς να φταίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Εορδαικος με τη δευτερη του ανακοινωση στηριζει τον παικτη αδειαζοντας τον διαιτητή Κι εσεις με αποφαση σας τιμωρειται ολες τις ομαδες κανοντας αποχη .
    Αν εγιναν ετσι οπως λετε εσεις τα πραγματα γιατι δε τιμωρειται τον παικτη και την ομαδα που τον στηριζει;
    Τι ωραιοι που ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.